Vinterens krydderier.

Stor pige

Min teenagere, ligger enorm meget pres på mig for at kvitte mine smøger ( Og det skal altså lige siges, at jeg ryger under 6 smøger om dagen, og ikke inden for, men uden for. En pakke smøger kan holde ca. en halvanden uges tid, hvis ikke en hel uge, alt afhængig af hvordan jeg har det).

Men det er dæleme letter sagt end gjort, fordi jeg er faldt så meget i, op til flere gange, men aldrig røget da jeg var gravid med mine børn.

Men så har jeg sådan set besluttede mig til, at jo længere ned jeg kan gå på mine smøger, og jo længere tid jeg kan gå uden at få trang til en smøg, jo mere vil jeg forkæle mine børn.

Så i dag, gik jeg på vej hjem fra byen da jeg havde været i Normal, og købe shampoo og balsam og hår kur med kokosolie i og været nede i Fakta efter min kokosolie til kroppen, gik jeg forbi Mødre hjælpen og fandt dette her yndige lille sæt til min yngste datter.

img_15641

Jeg gav kun 50 kroner, og gad ikke at snuppe kvittingen med hjem, så jeg evt. kunne “Huske” at trække den fra på selvangivelsen.

Deres advokat bliver noget dyre, når han skal i gang med at føre min skillsmisse sag, end et sæt tøj til min yngste datter, og ham kan jeg jo så ikke trække fra… 😉 ( ironi kan forkomme )

Alberte Luna elsker bare strudt og glimmer og lyseblå og lyserød og lilla.

Og nej der var altså ikke nogen uartige bamser, eller dukker derinde jeg kunne købe med.! Jeg stod faktisk og kiggede efter bare en, så godt nok 3 dukker/bamser, og en elefant, men de så altså ikke “frække nok ud”. 😉

“Hun skal da ikke kede sig i sin barndom, derfor er det ganske bevist, at jeg giver hende en masse uartige tøj dukker og bamser, som kan underholde hende”.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterens krydderier.