Fordomme gud hvor jeg hader dem.!

Egoismen

Jeg læste lig her igår inden på Twitter, at en anden også har mødt de etniske danskers uvidenhed og mangel på viden, også den basale viden er ved at forsvinde.!

Jeg møder fordomme hverdag, og jeg møder meget lidt viden og forståelse og lysten til at tilegne sig viden og opsøge den selv.!

Jeg kan huske at jeg for noget tid siden, fik denne her da jeg bruger briller og jeg har altså brugt briller siden jeg var 12 år og også Kontakt linser.

Han kiggede på mig og tager min briller af mig og siger ” hvorfor går du med briller?? du ligner da ikke en der har brug for briller” og jeg svarede ” hvordan ser en person ud der har brug for briller?? vil du være sød at vise mig sådan et billede?? for det kunne jeg så sandelige da godt tænke mig at se, hvordan en person sådan helt konkret stereo typisk skal se ud for at have et behov for briller og ja jeg bruger faktisk +2,5 i glas styrke. Må jeg bede om min briller tilbage??”

Jeg kan også huske en tidligere veninde, og jeg har mødt denne her før, da jeg er født med lys følsomme øjne, og jeg er nu 45 år og jeg har lært at leve med det, så nej det chikanere mig ikke, kun når Etniske dansker skal presse noget ned over ørene på mig.

I øvrigt er vi  nu tidligere veninder, fordi det handlede mere om at dominere mig og ydmyge mig og trampe på mig end at skabe en balance.

Vi sad en dag til  noget socialt ( hvad jeg sjældent bliver inviterede med til, når det er fra Etniske dansker), vi sad uden for og hun tog mine solbriller af og vel viden at jeg har dette her syns handicap og begynde at dominere mig.

Jeg sagde pænt ” jeg kan altså ikke se noget må jeg gerne bede om mine solbriller??” og hun svarede ” nej for jeg synes at du har sådan nogle flotte øjne og det er da også noget barnlig pjat at du hele tiden skal bruge solbriller, der er jo ikke noget galt med dine øjne”, jeg kan ikke se noget i stærkt og skarp lys, jeg bliver faktisk ” sne blind”.

Hun fortsatte med at nægte mig at give mig mine solbriller, og til sidst rev jeg dem ud af hånden på hende og faktisk bad hende om at pissse ud af mit liv.

HENDES BEHOV ER IKKE MINE BEHOV.!

Jeg høre også når jeg fortæller etniske dansker, at jeg har lys følsomme øjne ” jamen skal du så ikke til læge og have en operation for det??” godt så du føler dig chikanede over mit syns handicap?? jeg har lært og leve med det i godt 45 år, jeg er ikke chikanerede af det.!

Når jeg nu går og venter på at grænserne til USA bliver genåbnede, følger jeg meget slavisk med i nyhederne.

Jeg har mødt så lidt viden og forståelse for min situation af etniske dansker, de forventer tilmed at få viden serverede på et sølvfad foran dem.! fordi de er nok i bund og grund og luddovn og møj forkælet til at selv at gidet at opsøge det.!

Også var der jo også ligesom Janteloven.!

Når men jeg fulgte lidt med i en debat på Twitter, og hvor der faktisk er en mand af indvrandere baggrund ( født og opvoksede op i Danmark og nogle generationer tidligere kom til Danmark), som satte spørgsmålstegn til hvor vidt ” Danmark nu egentligt er et oplyst informations samfund og et viden samfund”, jeg fortalte ham mine oplevelser og han svarede retur ” sådan oplever jeg det faktisk også”.

Hvad verden uden for Danmarks grænser har opdagede, for flere lysår tilbage opdager man så i Danmark, når andre lande er lysår foran os i viden og forskningen.

Men selv den basale viden er ved at forsvinde ud af samfundet.

Jeg fik forresten aldrig svar på, hvordan en person der har syns handicaps og bruger briller ser ud som en stereo typisk billede.

White-eye Billeder, stock/fotos og -vektorer | Shutterstock

Jeg har også tit siddet og læst etniske dansker udtale sig, at hvis man har en diagnose kan man ikke være en god forældre eller en god kollega, så er man jo ” syg”.

Nu er det at have en diagnose faktisk rigtig mange ting, og igen baserede på fordomme at man tror fejlagtigt at man er “uegnet som  menneske” når man har en diagnose.

Nej jeg tvivler faktisk rigtig meget på om den gennemsnitlige dansker, rent faktik er besiddelse af en iq på 90-110.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordomme gud hvor jeg hader dem.!