Da køkkenet stod i flammer

Jeg har seriøst bare verdens bedste job!

Jeg mener vitterlige at jeg har bare verdens bedste job.

Jeg møder hver eneste måned, nye hjemløse men jeg møder også en ny gruppe af hjemløse især mænd, en gruppe som hverken har psykisk diagnoser eller nogen former for misbrugs problemer. Men er blevet ramt af livet, så de er af forskellige oversager blevet hjemløs og kontantshjælpsmodtager.!

Her i weekenden og i mandags hjalp jeg så en ny mand i gade billede, med hans hjemløs problem, først et bisidder opgaver på jobcentret /borgerservice, og derefter oprettelse på diverse bolig portaler samt på bolig potalen for almen boliger under “AKUT BOLIG SØGENDE”, og fik ham til med på den liste for akut bolig søgende.

Jeg gjorde lige forarbejdet for ham, og derefter efterlod jeg resten til ham selv, og forklarede ham hvordan man “overlevede” på bunden af samfundet.

Så her til aften, dukker han så op fordi han bare ville takke mig for at være mig bare mig.!

Manden har ikke noget rent økonomisk at give af, men 20 kroner for en buket blomster det kunne han da godt undvære, fordi det fortjente jeg.!

Han har lige til at kunne overleve på.

Jeg blev da helt rørt, over denne her fine gave jeg fik.!

Jeg elsker bare mit job <3

De både hader mig og elsker mig de der socialt udsatte og sårbar mennesker, både kvinderne og mændene.! Jeg kan både drive dem til vanvid men også få dem til at smile og le og se overskueligt på fremtiden.

Åh jo også er jeg sindsyg populær 😉 i blandet dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da køkkenet stod i flammer