Netto

Menu

img_08951

Jeg havde fået købt, en philips slow juicer her i Fredags, på et privat loppemarked, så den måtte jeg lige prøv her til morgen.

Ingredisenerne:

En håndfuld rødbeder

en håndfuld gulerødder

2-4 store æbler

2 cm frisk ingefær

også et par isterninger til sidst.

Smagte sindsyg godt..

Og det var så til min morgenmad.!

Til aftensmad, bestod af img_08971

Et styks majs, også en vegetarisk æggekage, som jeg ikke fik taget billede af, da  min iphone var fyldt op med lagerplads, øv øv øv øv

Men lige nu skal jeg åbenbart have, pandekager og med hjemmelavede chai late. ( Den opskrift kommer på senere, når den nu er blevet prøve smagt )

Når men jeg bliver tit spurgt hvordan jeg holder mig så ung.!
Og ved du hvad?? jeg har både en følsom hud altså senestiv hud, samt at jeg også har en hudlidelse, så det er faktisk en jungle for mig at finde den rette hudpleje.! Til kroppen bruger jeg udelukkende kokosolie, også jonglere jeg i øvrige cremer og serum ( den bedste serum er sunpati fra Helsam, men min økonomi kan ikke lige rumme den, i øjeblikkede) og renseprodukter, alt afhængig af pris og hvad min hud  kan lide.

Men jeg var forbi en gårdbutik her i søndags, og der er absolut intet vegansk over denne her facecreme, men den er vidunderlig, og min hud elsker den, den suger godt ti sig, med alt den næring og fedt denne her facecreme har.

Også kost den altså kun 85 kroner, noget billigere end den jeg normal ” Plejer” at bruge.

img_08991

img_09021

Dette her er sådan set, sådan min ration af hudpleje produkter ser ud i øjeblikkede, for selv face masker jonglere jeg osse, hvad der er bedst og hvad der er godt.

Også drikker jeg frygtelig meget vand, rent postevand og mange liter om dagen. Det gøre osse en hel forskel.

( altså lige ud over at jeg både ryger smøger også drikker en masse kaffe, så drikker jeg osse meget vand).

Jeg er altså 42 år, og ser meget ung ud.! Men 50% skyldes mine gener, da jeg osse har en mor som ser meget ung ud, også de øvrige 50% kost og vand og pleje produkter.

Jeg bruger intet botox eller plastik eller andet, kunstigt men kun naturlighed.!!

Også var der lige de der, pandekager jeg kan dufte i baggrunden, og min mave begynder at rummle. Mums pandekager altså.!!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netto