Fødselsdag

Barnets tarv

Når jeg høre “Barnets Tarv” blive nævnt, høre jeg et tomt begreb, et begreb uden indhold i.!

Jeg høre voksne mennesker, omtale børn som et materiale, og deres behov, er kun de materiale ting.. Men hvad med psykologien??? Er Danmark og Danskerne, vitterlig blevet så menneskelig fattig, at man misbruger psykiaterisk diagnoser, som en undskyldning, for ens adfærd???

Ja sådan høre jeg det, og ja jeg kan godt have misforstået noget.

Jeg høre også voksne mennesker, undskyld med at “fordi systemet tramper på dem, så må de også godt trampe på deres nabo”.. og når jeg så spørger om de kan lide at blive trampede på?? så svar de jo naturligvis nej, men når jeg så spørger “Hvorfor gør du det så selv??” så er svaret ” fordi systemet gøre det, så må jeg også”.. Altså en negativ cirkel, som kun meget få ønsker at bryde.

“Derfor jeg siger, at psykisk vold er så naturlig en del af vores mentale kultur, at den aldrig blive ændrede eller bliver tilsidesat med fysisk vold.!”

Lige for at vende tilbage til barnets tarv.! Jeg sagde da forældreansvarsloven trådt i kraft for 10 år siden, at det ville ende galt, pga. dette her narcassistiske egocentriske samfund, som Danmark nu engang er.! Jeg blev sablet i jorden, og truede og hånede og nedgjort og svinede til. Der er altså gået 10 år ikke???

Hvor mange børn, er ikke i mistrivels idag?? hvor mange  børn er ikke udstyrede med en psykiatrisk diagnose??? fordi de voksne IKKE FATTER deres psykologi.

Jeg sagde at flere og flere forældre, ville ende i kløften imellem statsforvaltningen og de socialemyndigheder, altså ankestyrelsen, jeg fik stukkede i hovedet ” man tvangsfjerner altså ikke børn uden en grund”.. mange af disse her, især kvinder altså mødre, er endt i den kløft, nogle af dem har tilmed miste forældremyndigheden til staten.

Nogen af disse her kvinder, som svinede mig til, og var meget aktiv i at modarbejde mig! har mistet forældremyndigheden til at deres børns far, og har tilmed fået politi tilhold på deres egne børn, eller sat på begrænset overvågede samvær med deres børn, jeg forudså det for 10 år siden.

Barnets reform, fratog det aller sidste håb om en retssikkerhed for børn og deres forældre, og styrkede tjenestemands immuntiten, det et langsomt begyndt at gå op for forældre hvad der er ved at ske.

Da tvangsbortadoptionen blev vedtagede første gang, sagde jeg ” nu er det så lovligt, at bestille din nabos barn.” Jeg blev mødt med endnu en tilsvning.

Så blev den så ændrede lidt, og jeg sagde ” nu kan du kidnappe din venindes barn, uden at blive retsforfulgt”. Der mødte jeg så for første gang i 10 år, en larmende tavshed.

Jeg bliver nu ugentligt, kontaktede af advokater. Enten på facebook eller pr. mail om hvad jeg har gang i lige fortiden, og hvad jeg har af planer.?! Jeg svar og jeg skriver det her med sort.

Jeg har ikke gang i noget, og jeg har ingen planer før engang en i 2018.! Jeg har ingen planer og jeg er ved at komme på benene igen, da jeg har haft et kaotisk liv de sidste årstid, hvis ikke de sidste 2-4 år, så jeg må altså lige samle mig, og trække vejret. Jeg har kun gang i noget frivilligt arbejde, ca. 5 timer om måneden.

(pist jeg skal nok sende et rygte ud til jer, når jeg er klar til at lave “ballade” igen, bare rolig. Men lige nu handler det først og fremmeste om mit helbred.)

For det har taget enormt, hårdt på mit helbred at møde så meget modgang.!

Men jeg havde ret i 10 år.!

Og jeg ser og høre at kun ganske få, ønsker at ændre den mentale kultur i Danmark, men flertallet har ingen interesse i det.

Jeg krummer simpelthen bare tæer, og flik flakker når jeg høre ord som ” arvler” og ” jeg har RET til at få et barn”, og ” mit guld”.

Det får mig til at krumme tæer, fordi det er jo voksne mennesker, med et materialitisk tanke gang.

Når jeg høre forældre, som ligger i åben krig med hinanden, og kan slet ikke se hvor stor skader de pådutter deres egne børn, ved at lade dem tvangs udlevere med fodgen. Men har satme mange narcassistiske undskyldninger som hedder ” JEG HAR RET TIL” altså ” mig mig mig mig mig mig mig”.

Hvem fanden lytter til børnene??? tingene er jo kun blevet meget værre siden jeg var skilsmisse barn. Og mine forældre ikke kunne være i stue sammen, uden at rive hovederne af hinanden. Hvor mig og min lillesøster, bare sad helt tavs og kiggede på hinanden.!

Jeg høre og ser en generation, selvoptagede umodne narcassistiske voksne.!

Ordet ” JEG HAR RET TIL…..”  er selv retfærdiggørelsen, af at udøve psykisk vold.

For barnets tarv, er et tomt begreb, et begreb uden indhold.

Det eneste de voksne kan, er brokke sig. ” verdens lykkeligste folk???”. ( den lader vi så  lige så ikke??)

Jo mere egocentrisk et voksen er, jo mindre rummelighed og tolerance er der også.

Men jeg høre også mange selvoptaget voksne, misbruger barnets tarv fordi ” børn skal ikke ses eller høres. De skal behandles som dukker”.! Også igen er der en grund til at køre psykisk terror på forældrene.

Forældrene kan bære meget, ansvar på skuldrene. Men ikke alt!!

For der er og vil altid være en grund, til at køre psykisk terror på et andet menneske.! Fordi jo mere narcassistisk en voksen er, jo mere psykisk vold medfølger der også!

Men jeg høre også, voksne omtale deres egne behov, altså deres egne materialtiske behov, i barnets behov.

( og undskyld alle stavfejlende, men min ordbog driller mig konstant).

Børn er ikke en varer du kan bestille på nettet, men et menneske!

Dine behov skal lige reduceres i godt 18 år, eller ihvertifald til barnet er teenager og er klar til at stå på egne ben.

Jeg høre også voksne, der fortsat INGEN psykologisk viden har om, menneskets psykologi. Hvis et barn på 12 år, ikke har lært hvad der er rigtigt og forkert, så er der dæleme noget galt.!

Og det er fuldstændigt sindsygt, at sætte den kriminale lavaldre ned til 12 år, men det siger igen, hvordan voksne mennesker ikke har en indsigt i det psykologiske hos hverken børn eller deres medmennesker..!

Da det danske fællesskab, i forvejen er sindsygt isolerede og lukkede og det er ufattelig svært at komme indenfor, uden en indbydelse, så søger disse her børn dæleme da over til nogle andre fællesskaber, så hvor meget ansvar bære forældrene?? jo de bære noget af ansvaret, især hvis de er så selvoptaget at de har ødelagt deres børn, ved at skal have dem tvangsudleveret med fodgen, så ja så har de dæleme et kæmpe ansvar for at deres børn i en tidlige aldre søger det forkerte selskab.

Jeg savner i den grad ordene.

  • SAVN
  • KED AF DET
  • STRESS
  • ULYKKELIG

I debatten om barnets behov og tarv. Men der skal jo en diagnose på, også skal de pumpes med psykofarmika og ssri fordi så kan, den psykisk vold og terror fortsætte.

Barnets tarv og behov, kan ikke gøres op i kroner og øre eller materiale værdier, men det kaldes for psykologi.

For  jo mere narcassitisk og egocentrisk en voksen er, jo mere kaos og rod og ustabilitet er der også et barnets liv.

Barnets tarv, et begreb uden indhold.

Et tomt ord, som der bliver misbrugt.!

Vi får en ny generation, af identitsløse unge mennesker.!

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag