Wrap med fantasi

Den uendelige stilhed..

Jeg sidder her inde i min nye stue, og med en kop kaffe med alt for meget sojamælk i, og midt i ro altså flytte rod, midt i blå og sorte sække og en bunke af flyttekasser, og en usamlede seng.

Og nyder bare stilheden, og de “naturlige” lyde ude på vejen, og naboernes buslene rundt i deres lejligheder. Roen som langsom spreder sig ud i min nye 84 kvms lejlighed i Aalborg.

Jeg fik et mindre anfald i dag, fordi jeg igen skulle tænke for 2, og være 2 voksne mennesker på engang.! Og mødte en mur af stupied egoisme, så jeg skvattede på vej op af trapperne og mistede fuldstændigt mit syn for et par minutter.! Vitterlig væmmeligt.

Først tågen så lammelsen også anfald.!

Jeg kunne høre stemmer, men jeg kunne ikke  se noget eller høre hvad der blev sagt til mig.! Og væk var jeg så lige et par minutter, og derefter mistede jeg synet og stemmerne flød ud i et, og jeg forstod ikke hvad der blev sagt.

Vi blev enig om, at snuppe de sidste par møbler på mandag.

Sindsygt væmmeligt at miste sit syn, så jeg skrev min dagbog som jeg skal efter aftale med min neurolog, og sendte til ham.!

Men jeg var jo lige nede og sige hej, i mit fitness center før at mine “flyttemænd” kom og hjalp mig med de tungste møbler op, og det første center lederen siger da hun får øje på mig ” hej jeg har savnet dig! hvordan har du det??” Mig jeg blev helt rørt og varm, og smilede og sagde hej og gensidigt at jeg jo osse havde savnet dem i godt 22 dage. Og at jeg ser frem til at kunne komme ned og træne igen, men osse at jeg har haft det ene efter det andet anfald. Og at jeg nok burde tage en halv yoga klasse på søndag, for at se om jeg kan slappe af.

Som min fantatiske Hatha Yoga lærer, sagde til mig ” det kan gå frem ad, i en periode også kan du blive slået tilbage med en bokse handske. Men bare kæmpe imod”. Og jeg må ærlig lige indrømme her på min blog, JEG HAR AALBORGS ABSOLUT BEDSTE YOGA  LÆRER OG JEG HAR  FAKTISK SAVNET HENDE!!

Og jeg er så glad og taknemlig for, at jeg tillod hende at træde ind i mit liv, for hun har givet mig håbet og styrke og tilliden tilbage.!

Efter at have været til hendes yoga klasse, kan jeg næsten svære ud af hendes klasse, med en ros af postive energier.

Men må nok heller, lige fortælle hende på søndag, at jeg har haft mange anfald her de sidste 14 dages tid, at jeg nok ikke er så fit for fejt, men vil gøre mit bedste.. Men hun er så kanom fantatisk at min krop bare slapper af og giver efter, og min hjerne stritter imod, men min krop giver helt efter og min fantatiske yoga lærer tager styrking.

Men min hjerne og krop skal nok, på et tidspunkt begynde at arbejde sammen.! Jeg er så glad for at hun er kommet ind i mit liv, de 3-4 yoga timer jeg har om ugen, gøre bare underværker.

2 oktober til egen læge og 6 oktober til neurolog, og I MR scanneren. Og om de så vælger at indlægge mig, ved jeg så ikke noget om.! Men håber ikke, for jeg hader simpelthen bare hospitaler, vitterlig det mest kedeligste og uinteressante sted jeg kan tænke på at opholde mig, men jeg ved at jeg skal indlægge på en ny omgang søvnklinik, men det er en fremtid på 1-2 år frem i tiden, at jeg skal indlæggelses igen.

Men lige nu sidder jeg og nyder stilheden og roen og min kaffe med alt for meget sojamælk i 😉 og fra i morgen af og de næste 10-12 dage står den på en fornuftig detox udrensings kur, der video blogger jeg nok om.!

For min krop og sind trænger til det.!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrap med fantasi