Hvorfor Vegansk??

Vi tager lige en vagt igen

At gøre et stykke frivilligt arbejde, kan slet ikke gøres op i gavekort eller kroner og øre, og jeg har nok aalborg bedste arbejdsplads når det kommer til frivilligt arbejde.

Nemlig nede på Møllepladscentret/Frelsen hær, som jeg også var dernede i dag, i forbindelsen med deres 130 års jubilæum.

Min chef spurgte mig her i torsdags, om jeg kunne kommer i dag og servere til deres middag også igen til frokost i morgen, ( så der røg ligesom min søndags yoga 😉 )

Jeg ville have sagt nej tak, og hostede op med en eller anden dårlig undskyldning, hvis det ikke lige var fordi jeg er så glad for at være der, så jeg sagde naturligvis “ja tak”. Og da jeg stod midt i en anretning, sammen med min kollega ( også en af de frivillige), blev vi bedt om at komme ind i salen.

Hvor vi blev rost over vores arrangement og den energi vi lagde i at være frivillig og ikke kun i morgencafen, men generelt. Og da Enos sagde ( en af officerne i korpset) sagde ” og ja de fleste af jer kender  jo godt Lykke” også gav han os et gavekort på 500 kroner til enten Netto eller Føtex, og efter at vi havde servicerede hele Frelsens Hær Skandinaviens soldater og officer, fik vi en æske chokolade af god kvalitet, som tak for vores hjælp.

img_15971

Det er deres tak fordi at vi brugte vores lørdag aften, på at hjælpe dem.! Det har altså ikke været nødvendigt, da jeg ellers ikke havde nogen planer for min lørdag aften. Og da jeg så står midt i at anrette Is desserten, siger min chef så ” du kommer også i morgen ikke?? til frokost, og til gud tjenesten klokken 10.30″ Øh jo da….. ( der røg lige min søndags halvanden times yoga der,  når men skidt pyt med det, jeg tager bare en anden dag).

Men Frelsens Hær er faktisk verdens ældste velgørenheds organtion, og den er globalt, og de gøre en stor forskel for de hjemløse og de udsatte grupper. En kop kaffe og en ostemad eller en skål fuld med suppe eller gryderet eller bare en sandwich, gøre underværker, de har også mange genbrugs butikker, eller en kasse med genbrugs tøj til de hjemløse.

Møllepladscentret-Frelsens Hærs billede.

De/ vi skal lægge øre til mange skæbner og frustrationer, som i Torsdags var en af vores gæster ikke i særlig godt humør, han havde det faktisk rigtigt skidt, så jeg tog en kop kaffe og sat mig ned ved siden af ham, og lyttede samtidigt med at jeg bad ham om at gå ind i sin vejrtrækning og tage kontrollen, ” luk øjnen og træk vejret dybt, og pust ud du skal suge helt ind så navlen trækker sig sammen, også puster du ud, og det fortsætter du med at gøre de næste 2 minutter, træk ind også puste ud”. ( han har epilepsi og har haft et anfald, men kan ikke huske hvornår, om det var om aften eller om natten). Det hjalp og han rejste sig efter en halvtime og gik ud af døren, men fortsat defused, men var langt mere sikker i sin gå gang, og jeg sagde til ham ” næste gang ringer du lige herned, så kommer jeg op ved bus stoppe stedet og henter dig”.

For min yoga Lærer, har nemlig lært mig at gå ind i min vejr trækning og tage kontrollen, når jeg får mine epilepsi anfald.

Og jeg har det med at glemme det, når jeg kan mærke at der er et på vej.

Men frelsen hær gøre langt mere, end uddele jule hjælp engang om året, de driver både suppe køkkerne world wide også har de morgen caferne, hvor man kan komme ind og få en kop gratis kaffe og gratis morgen mad, hvis man enten er hjemløs eller bare fattig og ensom, og en skulder er græde op af, og lufte sine frustrationer ud.

https://www.frelsenshaer.dk/indsamling

Du kan læse lidt mere om, hvordan det fungere.

For de gøre en forskel.

( Ikke et sponsorede indlæg)

 

 

1 kommentar

  • Pia

    Følg en utrolig sej kvinze❤️hun har kæmpet sine kampe og mange hvor man tænker hvor kom det fra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor Vegansk??