En lille hilsen

Fest i Aalborg

Jeg gider ikke kalde det for ”event” weekend, da der skeer så mange fantatiske ting her i weekenden, her oppe i Aalborg.! Og jeg har planlagt at skal deltage i mindst 2 af tingene.

For ”event” lyder så amerikansk, så jeg kalder det for ”fest i Aalborg”, da der både er arrangementer ude i Aalborg Street Food både lørdag og søndag, bl.a. er der officielt åbning af Aalborg Street Food om lørdagen, altså i morgen, og på søndag er det ”Lopperne” nede fra havnen af, som har valgt at rygge deres boder ind med genbrugs ting, i staden for at stå nede på havnen.

Men der er også på søndag kage nede på Cafe Ulla Terkelsen, for bare 99 kroner kan du spise alle de kager du vil og drikke alt den kaffe og te du kan rumme.

Men er også musik her oppe bl.a. Rocket oktoberfest og stand up og m.m.

Jeg skal med nogle ”Nye” venner fra Hatha Yoga ud i Aalborg Street Food på søndag og kukke på loppe fund, og derefter ”Måske” forbi Cafe Ulla Terkelsen til kaffe og kage, men vi har ikke købt billetter, da vi ikke rigtigt sådan kan beslutte os, om vi vil eller ej.

Og i morgen skal jeg så med min nye spanske veninde og mine to ”adoptiv sønner”, fra Rumænien ud til åbningens fest i Aalborg Street food, og jep der kommer nok en masse mennesker, men hvad så?? Det er jo ”fest” ikke? Så mit mange menneske fobi bliver nok sat på en gevaldig prøve igen.

Også må aften i morgen, jo se hvad den byder på og evt. også her til aften.

Hvis du vil vide mere om hvad, der skeer i Min og din by her i weekenden, så kig på nedstående link.

Vi ses ude i byen ikke???

https://migogaalborg.dk/er-du-til-lopper-street-food-eller-kagebuffet-aalborg-har-det-hele-denne-weekend/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille hilsen