Børn

Den usynlig omsorg

Jeg har nok ligesom den bedste yoga lærer, nede i fitness world. Hun ved selv, hvordan det er at have stress. Da hun har været sygmeldt med det, i 2 år.

Men jeg var godt forbredt på, at jeg ville få et tilbage fald, efter en god periode. Hvor min hjerne begyndte at “fungere” igen.

I dag under mindfuldness,  begyndte hun at snakke om det nye cuddling coaching, altså hvor du får den der intimitet, via knus.

Siden i Søndags, fik jeg et tilbage fald i min hjerne, altså at den igen gik i baglås og ikke ville samarbejde med resten af kroppen.

I dag var Hatha yoga timen, nu ellers ganske slowmotion, og middel, men min hjerne fungere bare ikke lige fortiden, og min krop arbejder imod tyngdekraften, altså den følges som bly.

Jeg ved ikke for længe, men jeg lå i en stilling og lige pludselig blev hendes omsorgsfulde ord, for meget for mig. En strøm af varme bølger op i mig, og jeg begynder at græde.

Hun så min reaktion, som jeg forsøgte at skjule. Da hun efter timen kom over til mig, og satte sig ned ved siden af mig og gav mig et knus. I mens de andre begyndte at rydde op, eller lige skulle sludrer lidt, og gøre sig klar til næste times yoga. Sad vi bare der i et meget laaaaaangt minut i stilhed, og hendes omsorg varmede, og en meget ukendt følelse kom ind i min krop og blev fyldt op.

Da en af de andre på holdet, siger til mig efter yoga timen, på vej ned af trapperne ” vi skal til vegansk frokost på torsdag ikke?? der passer det mig bedst.” Jeg smilede og sagde ” Jo tak, den er jeg med på”. Jeg plejer at være hende der, strækker hånden ud til andre, men oplever det ikke rigtigt den anden vej rundt, eller osse er det ufatteligt meget sjældent, så sjældent at jeg har næsten oplevede at få sådan en indbydelse.

Efter at jeg havde været nede og hente min taske, og været på toilettet, gik jeg lige op og tog mig en kop kaffe, da hun kom over, og siger ” andre der vil med på en frokost med vegansk eller vegetarisk kost på torsdag?? ” Og et flertal, ,af seniorene takker ja tak, osse Lene, da hun kommer til syne efter anden time. ” Jeg hørte nogen snakke om frokost på Torsdag, er det rigtigt?? “.

Det blev for meget for mig, at der sidder 5 kvinder og vil mit selskab?? Jeg måtte simpelthen bare skynde mig væk, for ikke at tude igen.

Hele facaden på mig, kraklerede fuldstændig inde i fitness world.

Jeg tror fortsat på, at kroppen og sindet kan heale sig selv, hvis det må få lov.! Ved at vise lidt varme og omsorg.

Cannabis olie og andet natur medicin og andet systentisk medicin kan osse meget, men en ægte kærlig omsorg kan altså gøre underværker.

Jeg havde nok  bare brug for, det knus i dag. Fordi fik løsnet lidt op i mit sind.! Og jeg har faktisk nok byens bedste yoga lærer.!

Hun er sindsyg dygtig, det er hendes vikar osse.! Men der er bare noget over min lærer, som ingen andre har.! <3

For facaden er blevet sat, og ingen skal se hvad der er af smerte og sorg inden bag ved.! Og hvis jeg er narcassistisk eller en psykopat, ville jeg ikke lide af nogen former for stress. Og ville slet ikke være i stand til at kunne reagere sådan som jeg gjorde i dag. Jep jeg er nemlig både særlig senestiv men osse introvert, ville jeg ikke være, hvis jeg var narcassitisk…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn