Janteloven..

Zombie……

Der er ganske enkelt liv i mig, men ikke særlig meget energi. 🙁 Da jeg er træt hele tiden, også selvom at jeg spiser masser af vitaminer og protiener og alle de der rigtige ting, og er ude i lyset i ca. 1 til 2 timer om dagen, men jeg er i en zombie tilstand hvor jeg bare kunne sove hele tiden. Jeg mangler simpelthen bare den del vi gik glip af, nemlig sommer og sol og varme…

Min London tur nu her til nytår er aflyst, men jeg har så ment ej heller nogen plan B planer. Andet end jeg nok bare skal sove, og ud og gå lidt med min uldtosse.! ( Jep jeg skrev godt nok at jeg ville aflive ham, men jeg kunne bare ikke, så jeg valgte simpelthen bare at aflyse den, og give ham medicin i steden for, i samråd med hans dyrelæge. Han lider absolut ikke, skal det lige siges, men han havde fået en infektion).

Men jeg er sindsyg træt lige i øjeblikket, og det påvirker også min træning, og mit humør.. Jeg måtte simpelthen bare opgive Yoga, flere gange her i December måned, for ellers var jeg bare faldet i søvn.

Se selv efter her på billedet af mig, at jeg seriøs ligner udskidt æblemost, det kan i øvrigt også ses på de flotte billeder der blev taget af mig til Politiken. Men jeg er bare så mega træt, og jeg mener vitterlige træt.

Går og overvejer meget, at tegne et abonnemt og tage noget kunstigt sol, altså solarium bare for at  “vågne”. Ved skam godt at, det er usundt men jeg er i en zombie tilstand og er gået ind i min egen lille grotte og sover faktisk næsten hele tiden. Jeg plejer normalt at live op, og sprulle af energi på denne her tid af året, men jeg er bare så mega hammerne træt, da min daglig træning er blevet til 22 minutter på løbebånet, og jeg har taget 12 kg på, og min krop er så påvirkede af det.!

Nu siger jeg det så højt ikke??? JEG SAVNER SOL OG VARME OG SOMMER!!! GET ME.!!!

Jeg burde ligger ved min irske vens Pool i Nigeria og bare slikke sol, og ikke døje med træthed og det der vejr uden for, gør da bare en mere trist og træt… Der er bare så mega laaaaaaang tid til sommer!!!

Lykkemaria Jørgensens billede.

Jeg er simpelthen bare så træt, at jeg også kunne have stået op under min bruser og sove…

Men jeg er altså i live, bare ikke så livlig..

Derfor er jeg ikke så aktiv på bloggen, i øjeblikket.. Men det kommer, jeg skal bare lige ud af min grotte og vågne op.!

JEG VIL HAVE SOMMER OG SOL OG VARME TAK!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Janteloven..