Menu

Træt

( I will write this blog later in Englich, but Now it is in Danich).

Kan du se at jeg har, kronisk stress?? For igår fik jeg endnu et epileptiske anfald, der var nu ellers lige gået en halvanden uges tid, siden sidste anfald.!

img_09481

Jeg er lam i venstre side af ansigtet, og da jeg fik kræfter til at tage et  billede her igår, af mig selv var det ved at aftage.

Neurologerne i Århus, sagde at jeg måske havde en ekstra hjerne sygdom, under noget som hedder ” Dystonia” aner ikke hvad det er, og det er nok stavede forkert. Men jeg ved faktisk ingenting, om begge sygdommene, mine epileptiske anfald er ikke sådan, at jeg falder om og får krampe anfald, men jeg bliver lam i venstre side af ansigtet/kroppen også sender jeg det hvide ud af øjene og himler engang, ligesom Ticks. Og jeg er væk i op til 2 minutter, og derefter er min hjerne fuldstændig slettede.! Og jeg er træt meget træt og lam i hele kroppen, samt at jeg intet fysisk tale sprog har.

Jeg kan have op til 4-6 anfald om dagen, alt afhængig hvilken type mennesker jeg er i selskab med…

JO mere opmærksomheds krævende han/hun er, jo flere anfald har jeg også, f.eks.

Igår var jeg “Lam” i 2 timer og 22 minutter, fordi mit anfald, var ikke så voldsomt som normal.

Sådan ser jeg altså ud, når jeg er “fysisk funktionel “Igen.

img_09501

Jeg er fortsat, pænt skæv i ansigtet.. Men jeg har et trafik kaos af hjerne signaler, inde i min hjerne.. ( Jeg forsøgte at opload en lille film, hvor du kunne se hvordan jeg har det).

Her er en lille liste af hvad der kan udløse et epileptiske anfald.:

  1. Ubegavede narcassitiske egocentriske voksne mennesker.
  2. Voksne mennesker, som ikke kan tænke en selvstændig tanke eller tage et selvstændig intativ.
  3. Psykisk terror/psykisk vold og passivitet.
  4. HV- spørgsmål
  5. Ekstrem opmærksomheds søgende voksne mennesker.
  6. Og et angst anfald.

Samt at jeg også har en søvnlidelse. ( Så efter en MR Scanning her til Oktober, skal jeg på ventelisten igen, for at komme på en søvn klinik).

Det som kan pisse mig, fuldstændig af. Er dem som tror at de engang har haft ” stress”, og er så selvudråbte ” eksperter”, fordi de i en periode har haft lidt travlt og har været pressede, og har overhovedet ingen forståelse, for det helvede det er være rigtigt ramt af stress..

Jeg har mødt langt flere fordomme og fordømmelser, end jeg har mødt hensyn og forståelse.

Jeg mødte tilmed, en ung kvinde i starten af 20´erne her i foråret, som var ene oversagen til at jeg fik 2 anfald, lige efter hinanden..

  1. extrem opmærksomhedssøgende
  2. stillede et hav af Hv-spørgsmål de kom i en strøm, og fortsat da jeg fik et anfald.

Og ja hun havde sørme ikke så mange brikker at rykke rundt med, men min hjerne og helbred opfatter hende som ” skadelig” så jeg forsøger at undgå hende..

img_09471

Jeg er fuldstændig lam i kroppen fra brystet og ned ad.

Jeg kan ikke bruge “gode råd” till en fis, men jeg kan bruge ” hvordan kan jeg hjælpe dig?? fortæl mig hvad jeg kan gøre?? ” .

Jeg er 42 år, og jeg er syg med stress! Jeg har haft stress inde i min krop i stort set hele mit liv, og det slider på min krop. Men jeg er også alt for ung, men det er konsekvenserne af, at behage andre og konstant til være en dørmåtte, og udsættes for “psykisk vold”. Lade være med at give mig såkaldte ” gode råd”, når du ikke aner hvad stress er.

Lade være med at fortælle mig hvad der er galt med mig, og om jeg kan være en god mor eller ej, fordi jeg er altså blevet alvorlig syg, af voksnes narcassitiske egoisme..!

Der er en meget stor forskel på, børnens psykologi også voksnes psykologi!!

Kan du se at jeg er alvorlig syg??? Jeg er et menneske, og et ikke en dørmåtte!!!! Jeg er ikke et materiale, men et menneske!!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Menu