Vegan Cheese

Dagens suppe

Dette her vejre, byder simpelthen bare på suppe .

Det er gråt og det er mørkt og det er koldt og det er bare vådt, så suppe blev det til.. Og jep selvom at jeg havde ligesom regnet op til 30 personer, havde jeg alligevel fået lavede alt for lidt, møj men den smagte altså godt..

Men midt i at jeg står og skal krydse vores betalende gæster af, får jeg en begynde migræne anfald, og den kommer nede fra ryggraden af ( de der små recept pligtige blå piller jeg har, er bare fantatiske.. Jeg er ellers ikke meget for at skal tage medicin, men disse her blå piller er vitterlige et eller andet magisk 😉 ) Og jeg har næsten aldrig migræne anfald, men dæleme  ikke haft  så mange migræne anfald i år. 🙁

Så nu tøffer jeg simpelthen bare i seng <3

Når men jeg lavede lidt om på denne her fantatiske gode suppe, men fulgte den ellers punkt for prikke.

Jeg brugte sweet potatos for 4 personer, kan du godt nøjes med en store pakke

Jeg brugte lidt frisk fint hakkede middel stærk chili ca. 4-6 stykker

Jeg brugte et bund friske løg

Også erstattet jeg fløden med kokosmælk, den fede som også kan laves om til kokoscreme fra Viet- Thai supermarkedet ved Mølle Å lige bag Bones.

Men ellers her er opskriften

http://foodsalute.bloggersdelight.dk/2018/11/01/opskrift-spicy-hokkaidosuppe-med-chili-og-ingefaer/

Også lavede jeg selv ristet Græskarkerner og tilbehør Lyn ristet Rødkål.

Fremgangsmåden.
Skyl et lille rød kål og skær den hårde bund af ( Roden) også skær dem i slices og derefter hak dem, i mellem store mund stykker, de må ikke være for tykke.

Kom noget oliven olie på en pande, og kom derefter dine rødkåls stykker på og steg dem til der er kommet bid i.. Kom gerne en god krydder salt oven på, så der lige kommer lidt smag på.!

De må ikke blive for bløde, ca. 3-5 minutter på en brand varm pande, hvor olien næsten bobler.

Billedet indeholder sandsynligvis: mad

Servere brød til.

Den smagte vild godt, og lige til dette her grå og triste og kolde, våde vejr og kræve hverken en masse tid og koster ej heller en bondegård at lave.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegan Cheese