Æbleflæsk med kål

En lille ting.

En lille ting blev åbenbart til et uoverskueligt kæmpe problem, for ejendomsselskabet jeg er lejer hos.

Hvordan dælen skulle jeg nogensinde kunne, få lov til at blive Rask af stress, når der konstant opstår uoverskuelige problemer, som kun jeg har en interesse i at få løst, så jeg kan få et liv til at glide uden alt for mange forhindringer.! Jeg er ved at blive så fandens DESPERAT, for at få et liv uden alt for mange forhindringer, uden flere uoverskuelige problemer.

Jeg er blevet syg af stress, pga. denne her Narcasisme som hersker her i landet.

Hvordan har man dog tænkt sig, at nogensinde skulle gå fra min astma medicin, og få lov til at trække vejret naturlig? Når jeg konstant skal mødes med en modvilje? Det slider på min krop, og jeg har alt for mange synlige tegn på min krop og min personlighed, for hvor meget skade jeg har taget af denne her narcissistiske adfærd, som ligger her i landet.

Jeg skal lige pt. I MR scanneren på fredag, altså i morgen efter samvær med Noah for at få scannet min beskadige hjerne. Der skal snart ikke meget til, for at hele min verden braser sammen, og jeg kan ikke overskue mere..! Men det er altså ikke mine børn, der stresser mig, men voksne mennesker. Som kræver enorm meget, uden at give noget igen.!

Jeg er så irriterede i dag, at jeg har haft 2 anfald og nej kunne der lige ringes 112 ??? når nej det kræver jo at man kan tænke selvstændig og tage et intativ, næ nej man stiller sig og glor på mig. Ligesom jeg har oplevede alle de andre gange, kun en lægekonsulent kunne hitte ud af det, da han blev vidne til det.!

Så jeg har måtte for at springe over hvor gæret er lavest her i dag, og købe mig en midlertidig camping vaskemaskine, da det er jo åbenbart et kæmpe stort problem, for mit bolig selskab at give mig en vaskebrik, da det jo efterhånden har været hele 3 uger om det.! Ja du læste rigtigt, 3 uger om at udlevere en vaskebrik til mig, og mit vasketøj har kun hoppede sig op. En lille ting er blevet til et kæmpe stort problem.

Og bare endnu en uforsigelig udgift, som jeg i forvejen ikke har råd til. De kunne som det første, ikke lige finde mig i systemet, selvom at jeg sagde og blev ved med at skær ud i pap for dem, at jeg bor altså i nummer 32, men sjovt som de både kan finde alle andre, gade nummer frem og den der kommunikation, den gik helt af helvedes til… Så får jeg tilmed udleverede den forkerte vaskebrik, og igen vil man så ikke vedkende sig problemet!! Nu har jeg så søgt om dispention om at få sat en vaskemaskine op!

Nu er jeg så lige blevet ringet op, problemet er åbenbart blevet så stort at der skal ringes om ekstern hjælp. Gud fader bevares, altså det hele kunne jo have været undgået, hvis man altså allerede for 3 uger siden, havde hørte efter..!! Jeg brugere flere og flere unødvendig kræfter, på at skal være i angreb og saraktisk og skal tænke for flere en, som så modarbejder mig.! Og det dræner mig fuldstændig for energi, og gøre mig bare endnu mere syg af stress…

Jeg skal i gang med en større og omfattende udredning af min hjerne, for hvor meget skade den har taget, af langvarige stress.! Hvornår må jeg blive rask og være MOR?????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleflæsk med kål