Pasta with "cheese".

Børnes favorit

Jeg landede i går fra Sønderborg, først på aften altså ved 19.00 tiden, efter at der var op til 40 minuttes forsinkelser med DSB.. Normalt ville jeg have brokkede mig, men jeg satte mig ned og tændte en smøg og slappede af, fordi jeg havde ikke travlt, for DSB havde jo ligesom serverede 3 ICLYN lige efter hinanden, med op til 26 minuttes mellemrum.

Men jeg var skrub sulten, da min dags måltid havde været alt andet end sundt. Et morgen komplet fra seven11 samt kaffe og 1 æble, hvad var jeg havde indtaget i løbet af dagen, fordi jeg var vågenede forsent, og var helt rundt på gulvet..

( min far vækkede mig, for ellers havde jeg dæleme sovet mig over mig, da jeg ikke hørte vækkeuret klokken 05.30, da jeg skulle med toget klokken 08.03 mod vejle).

Men jeg var skrub sulten, og da jeg var i en Netto nede i Sønderborg, og skulle hjem og lave mad sammen med min far/socialisten, som nok også var sulten.

Jeg hamsterede plantedrik til kun 10 kroner, men handlede også ind til dagens menu.

( og jeg kommer nok aldrig til at blive gode venner med plante fars, men den røg med i farten.)

Billedresultat for naturli hakket

Da jeg pakkede min indkøbs net ud, sagde socialisten ” det gælder jeg mig til at smage, jeg har hørt og læst blanede anmeldelser af det.” mig ” den smager også meget tam, så helst ikke for meget salt i”.

Så er her så går dagens ret, lyn hurtig at lave og let nok.. Men som sagt spar på saltet. For der er rigeligt af det i plante farsen.

image1.jpeg

Ingredienserne.

1 pakke plantehakket fra Natuli

1 dåse hakkede flåede tomater

1 -2 spsk ajvar

4 økologiske mellem store gulerødder

1 stort løg

4 friske hvideløg

1 peberfrugt lige meget farven.

en nips salt ( gerne himmlaya salt) og peber og chiliflager, gerne de stærke. En nips gurkemeje og røget paprika.

Og solsikkeolie til at stege i.

En frisk pakke pasta ( ved godt at der er æg i, men denne her ret er også  delvis vegetarisk, men kan laves til vegansk)

Og Parmesanost ( jeg havde lidt af den veganske tilbage)

 

Fremgangsmåden.

Hæld vand i en gryde og koge pastaen.

Klare gør alle grønsagerne og skær gulerøderne i skiver, ikke for tykke.

Et stort løg fint hakkede.

Pres og hak hvidløgene.

Rens og skyld og skær peberfrugterne i strimler og halvere den.

Kom det ned i en forvarmede gryde med solsikke olie og rør rundt ind til løgene er klare, og kom så farsen ned i og rør rundt, ind til farsen er ” brunede” så kom dåsen med tomaterne i og rør rundt, og tilsæt så det øvrige kryderiere og smag til.

Sluk for komfuret når pastaen er klar og servere på en tallerken og med et drys af Parmesanosten oven på.

Bon Apptiet.

 

Og jeg bliver nok aldrig helt gode venner med det der Natuli hakkede 😉

( hurtigt Alternativ, en stor bakke championer, eller 2 små og rens dem og nip dem og skær dem i skiver og brun dem i bacel veganske smør til de er brune og blend dem så til de er en fars.)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta with "cheese".