Og varmen fortsætter..!

Pasta på Bugdet

Jeg kan da slet ikke samle mig, og få skrevet dette her blog indlæg i dag… Da jeg bare sidder og nyder roen og regnen, i mit nattøj og med morgen hår og et stort krus kaffe. Og mine tanker er et helt andet sted, jeg er vitterlige ukoncenterede i dag.

Jeg er vitterlige mega multi doven i dag, så doven at jeg bare ligger her på sofaen og kukker Garfild, på Netflix, den skør dovne kat som jeg er fortsat er helt pjattet med.

Denne her ret, er faktisk en budget ret, og den smager faktisk godt, og der er faktisk til godt 3 personer i denne her ret.

Ingredienserne

  1. 1 pose glutenfri eller majs pasta
  2. Et lille Hokkaido græskar hoved
  3. 2. spsk gærflager
  4. 1 -2 Plantefløde
  5. oliven olie
  6. krydderier og salt og peber
  7. 2 Løg
  8. hvidløg gerne et helt hoved
  9. 2 dåser kikærter ( eller tilsvarende i gram)

Fremgangsmåden:

Kog pastaen som anført på posen.

Flæk græskaren og skær dem i grove stykker og fordel dem på en bradepande med bagepapir på. Og fordel oliven olien, hen over og drys lidt salt og peber og gurkemeje og røget paprika hen over..

Kom hvidløgne med skal på, og skær løgene i pæne skiver, og fordel dem i mellem græskar stykkerne, så både olien og krydderiene bliver fordelt.

Kom dem i en forvarmet ovn på 200 grader, og lade dem bage indtil græskar stykkerne er møre og løgene blanke.

I mens de bager, kan du skylle kikærterne og tør dem af, og fordel lidt solsikkeolie og salt og peber og røget paprika og røget chili hen over dem, og lidt gurkemaje og hvilket krydderi du nu ønsker, også bland olie blandingen godt rundt i kikærterne så “marianden” kan blive godt fordelt.. ( kom det evt. bare ned i en frysepose og kom olie og de ønskede krydderi og ælt kikeærterne rundt i posen).

Kom det over i evt. iltfast fad beklædt med bagepapir og fordel kikærtene og kom dem ned på nederst rille i ovnen, og lade dem bage ind til de er lige så luftige som  “Popcorn”.. Ca. 30-40 minutter, men prøv dig frem, for alt afhængig hvillken ovn type du har.

Vend nu tilbage, til de bagte græskar. Tage dem ud af ovnen og med en ske eller tsk kan du nu skralde kødet fra skalden, og kom dem ned i en lille gryde med lidt olie i bunden ( bare lidt ), og derefter løgne og hvis du kan så skrald hvidløgene og kom dem med.

Tænd for komfurert og kom gryden hen over og rør rundt, i mens du tilsætter både fløden og græflagerne og rør rundt, ind til fløden er ” opsuget” også blender du løgnene og græskar med en stavblender, og vender mosen rundt i de friske kogte pasta.

Og topper med de bagte kikærte “Popcorn”.

Til madspil dagen efter.

Kom resterne ned i et ildfast fad, med lidt solsikke olie i bunden, og fordel det.

Kan serveres med nogle bagte eller grillede rodfrugter og flûtes til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og varmen fortsætter..!