Maden er klar om 20 minutter
” hvornår skal vi spise? jeg er sulten”, høre du måske tit dine børn siger.
Men denne her ret, er både spækket med sunde og mættende proteiner og er lyn hurtig at lave og koster absolut ikke en herregård at købe ind til.
Ingredienser ( er beregnet til 2)
- pakke spinat Pasta
- 1-2 store rødløg
- 4 friske fint hakkede hvidløg
- 1 hoved broccoli
- 6 frosne klumper spinat eller en håndfuld friske spinatblade ( ca. en kvartpose eller en halvpose)
- 1 dl solsikkekerner
- salt og peber og timian og citrongræs ( kan undlades)
- Olie til stegning
Kog pastaen som anvist på pakken
Rengøre og snit løgne i skiver og fint hakke hvidløgene og kom dem på en varm pande og svits dem til løgne er klar og bløde.
KOm derefter solsikkekerne oven i og krydderierne og når solsikkerkerne er næsten brune, så kommer du den rengjorde broccoli over på panden, i små buketter, og snit stiklen dem kan du også komme over til sidst og lige brune dem.
Bland både pastaen og pandeblandingen sammen, og du kan evt, komme lidt parmasan ost oven på.
Servere evt. en frisk kålsalat lavede på spidskål ved.
Bon appitet og du kan servere efter 20 minutter
Ingen kommentarer endnu