Første skole dag.!

Aalborg festival.

Her i går, havde jeg lige lovede at komme ned og hjælpe til i en af kunst nords folke udstillinger..

Jeg kom da osse derned og alt det der..! Men ser du..??? vejret fuldte da osse fint med mig ikke??; fordi jeg stod oppe på en trappe stige halløj noget, og havde lagt min jakke ind i boxen, da vejreguderen ligesom havde, tænkt sig at skulle på toilettet, så jeg ligende en driv våd drukken rotte. 😉

img_07791

Da en sød knøs fra cafen, på pladsen havde set det. Kom over med et stort krus varm chai late til mig, ( og den smagte faktisk godt) og et håndklæde, og vi gemte os inde i tør vejre i boxen, i mens at det styrt regnede og tordnede lidt.

img_07771

Jeg skulle egentligt osse have været, til det der velgørenhedes koncert over i huset, med cafe Tusindfryd, men jeg magter det ærligt alt ikke, fordi det er fra klokken 14.00 til klokken 23.00.

Det er mange timer, jeg skal være “social”, når jeg osse er særlig senestiv og introvert. Det er altså mange, timer jeg skal være ” på”.! og det kommer til at dræne mig fuldstændig for alt energi, for de næste par dage.

http://www.aalborgfestivals.dk/program/#/schedule/byVenue

Så jeg bliver bare hjemme, og går ned og træner senere…

Beklager at jeg ikke lige fik, taget et billede af mig selv her igår, da jeg var meget våd..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skole dag.!