Aftensmad.!

EFTERLYSNING!

Jeg går tit inden på, den almen kirkegård her oppe i Aalborg, og kigger på diverse gravsten, og syntes at de fleste er interessante, og jeg har da osse fundet nogle som er interessante, men speciel en enkelt har vækkede min interesse.

Og derfor søger jeg nogen, folke fortællinger om lige præcis denne her gravsten, og evt. nogle flere litteratur hvor jeg kan indhente yderligere oplysninger, for den har vækkede min nysgerrighed.

img_03131

Hvem var han?? altså Fattig forstander Carl Peter Nielsen?? Billedet er nok dårlig, men hans gravplads er betalt frem til 2027, yderst usædvandelige dengang, med enorm stor arbejdsløshed.

img_03161

Jeg kan absolut intet finde om ham, i kirkebøgerne og det er yderst begrænsede hvad jeg har kunne finde om fattig gårde på Google. Jeg har dog fået en liste over en række litteratur bøger og skrifter, som jeg skal have fundet på stadsarktivet. Men jeg tror osse at der er måske igen er meget store, begrænsinger at indhente. Så jeg vil forsøge at finde noget på folke fortællingerne.

Han er født i sognet Vrejlev den 28 august 1861 og død i Aalborg sogn i vinteren 1935, nærmere den 23 januar 1935. Hans frue og datter døde, næsten 10 år før ham.

Hvem var han?? og ved du noget, som måske kunne være interesant?? så du meget velkommen til at kontakte mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad.!