X-factor

Første skole dag.!

Vokser man lige som mor, og bliver bare ligesom mega stolt af ens eget barn, når der sidder mindst 1000 mennesker i skolens hal, og skole inspektøren råber ens datters navn op, som det første og hun så rejser sig og går derop og giver ham hånden og hilser på ham??? Hvor af 25 % af ungerne ikke kun gå der op selv  uden en  forældrene i hånden , eller de  5 %  andre måtte bæres der op .

Nope min datter rejser sig op, da skoleinspektøren byder børnehaveklasserne, velkommen til skolen. Så går hun målrettede igennem hele hallen, og op til skoleinspektøren og til sin klasselærer og giver dem hånden, og hilser på dem, og tilmed helt alene!!

Undervurdere lige et senestiv barn ikke??

img_07541

Også var der ligesom hende der, storesøster som havde en million ting og skulle fortælle veninderne, over i skolen.!

Men nu bliver hun lige så klog, som sin højt elskede storebror og sin lige så elskede storesøster. ( Men hun kan altså godt allerede stave til sit “lange navn”. Og mor fortsat omvendt, for jeg tror osse at hun driller mig lidt ).

Hvor stolt kan man lige, blive som mor når ens datter rejser sig og går selvsikker og alene igennem hallen også op til skole inspektøren?? kun 5 år gammel?? ( hun bliver 6 år til december)

Men bomben om, at X-Factor ikke kommer mere, efter denne her sæson, må lige vente ikke??? Det var altså nu tarveligt af DR, og levere denne her besked, på første skoledag. Hvad tænker de dog på derinde???

img_07451

Rachels smykker er noget jeg har fået, af en af mine veninder.

Tøjet?? kan jeg ikke lige huske..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X-factor