Maden er klar om 20 minutter

Masser af chili og paprika

Det ene af de bedste ting, ved det plante baserede køkken, er man gerne må “gå amok” i krydderi, og jeg elsker det..!!! <3

Og min morter bliver flittig  brugt, og til tider også den nede i vores kulturhus 1000fryd.

Jeg var som sagt torvholder i deres veganske suppekøkken, her i tirsdags.

Og som så mange andre gange, har jeg funder inspirationer fra andre madblogger, fra ind -og udlandet, og her i Tirsdags blev det så Chili Sine Cane fra Vanløsebluse.

Og jeg havde så ment fået lavede alt for meget, det hænder engang imellem. Men så bliver det enten delt op, så vi kan tage nogle af resterne med eller også bliver det brugt til “band mad”, og stillede tildækket ind i køleskabet. Der var dog godt nok en, som spurgte om vi ikke skulle gå ned på kirkens korshær varmestue og give det til de hjemløse.! Jeg syntes faktisk at det er en genial ide, så jeg skal bare lige huske fremover at have nogle fryseposer med, så hvis vi får så meget til overs som vi fik i tirsdags, vil jeg da helt klart lige går forbi med det.

Når men her er så opskriften.

https://www.vanloseblues.dk/2014/09/chili-sin-carne/

Jeg har faktisk sådan set ikke ændret, på noget.. Andet end jeg brugte hvide ris, og ikke brune ris.

Også gik jeg som sagt amok, i krydderine 😉 og cremede den lidt op med mandelmælk, men ellers ingen ændringer.

I øvrigt smager den super godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden er klar om 20 minutter