Øllebrød

Surt med det søde

Jeg er røget med på “Moden” at sylte mine grønsager og frugter, faktisk er jo det jo ikke et ” mode fænomen” da det har jo fundet sted i århundred i vores køkkener.

Men der kan vi dansker, desværre ikke lige tage æren for at have “opfundet” Fermentering, da jeg har ufattelige mange opskrifter omkring Fermentering fra især østeuropa.

Men jeg skal altså på et kursus i morgen eftermiddag, sammen med socialisten  ( også kaldt min Kære Fader) omkring Fermentering af grønsager. Jeg håber da at jeg engang her til efteråret kan komme med på en plads omkring at lave Kefir, det kunne jeg faktisk enorm godt tænke mig at lære at kaste mig ud i.!

 

Men jeg regner sådan set med at, lige at dele nogle opskrifter her i aften når der nu er Xfactor og mine 2 døtre har sendt mig “tidligt i seng”, så jeg ikke forstyrre dem midt i noget vigtigt fjernsyn..

Men lige her er der så en gamle opskrift, jeg deler lige her på bloggen som jeg skrev ikke for så længe tid siden, og den står bare nu og bobler og har det så godt ude i mit køkken..

http://krigermoren.bloggersdelight.dk/2019/02/21/dem-magiske-tryllestav/

 

( og nej jeg er ikke ” sex afhængig ” eller en “Nyforman” men jeg elsker bare krydderier og nye ting.. Og når jeg driller de skandinaviske mænd, så taler jeg af personlige erfaringer hvordan de reagere på krydderet mad, jeg har tilmed oplevet at blive båret ud af mit eget køkken, simpelthen blevet forvist fra mit eget køkken af, i mens at de “tog over ” og krydderet min gryderet.. 😉 der stod tilmed 2 mænd på vagt foran køkken døren. Det var morsomt! )

Jeg regner sådan set med at jeg her i aften, når der er xfactor at jeg vil dele nogle af mine nyeste Fermterings opskrifter på både dansk og engelsk.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øllebrød