Kære Dagbog

Straffen.!

Jeg vågende her fredag morgen, meget tidligt med at jeg følte min mave bare snurrede og jeg var svimmel, altså den der feber svimmelhed du nok kender ikke??

Jo jo jeg ende med et spring ude på toilettet, med en sjov omgang omgangssyge, ikke særlig lækkert, og da slet ikke da jeg ikke noget ud på mit toilet som kun ligger lige uden foran min soveværelsesdør, jeg behøver vel ikke at uddybe i detaljer vel?? 😉 Jeg var efterfølgende hele fredagen lænkede til min seng, og mit toilet og jeg kunne ikke engang holde vand inden i mig, men jeg fik en enorm stor trang til både Nettos den billige cola også her til formiddag her i dag, chips de der meget saltede nogle fra Coop.

Ja endnu mere klamt ikke?? For det syntes jeg så ment også at det lyder som at være, men jeg sov det meste af fredagen og det meste af formiddagen i dag, og stortest siddet og forsøgt at drikke noget parfume te med en masse af sukker i, med et sugerør bare for at ”manipulere” med min mave.

(Parfume te = de der billige Tea breve i poser, som man kan købe)

 

Jeg har tilmed forsøgt over nogle omgange, at spise havregryn med Natuli soja kakaomælk, da der er jo også er sukke i det, lige meget det kom op igen.

Men det er højst sandsynlig min helt egen skyld at min krop reagere så voldsom som den gøre nu, så må jeg jo også tage straffen ikke?? Da jeg har spist et eller andet i Torsdags som jeg ikke har kunne tåle, altså jeg har fået nogle fremmede baktusser ind i mit system, men jeg er så småt ved at komme på høj kant igen.

For jeg har bare ikke tid til dette her, jeg skal jo til gudstjeneste i morgen og mandag og tirsdag har jeg en milliard telefon samtaler foran mig, og torsdag skal jeg jo til møde i Jammerbugt, jeg har bare ikke ligesom tid til dette her vel??

Når men jeg har altså siden den 1. januar været på en udrensningens kur, som jeg har forsøgt følge punkt for punkt.

For inflamtionskuren, nøje den er faktisk møj spændende, og jeg får mindre og mindre smerter i benene det føltes ikke som at gå på knive længer, og jeg er ikke så ” øm og stiv” i leddene mere.

Her er bla. Nogle links til nogle af de opskrifter som jeg har lavede og smagt og spist og lavede nye portioner af.

 

http://www.havefolket.com/2016/01/fermentering-af-rdbeder.html

Jeg har bl.a. brugt rødkål til den overstående opskrift.

https://cookpad.com/dk/opskrifter/3369563-fermenteret-rod-spidskal-med-aeble-og-fennikel

 

Også slutter jeg dagen af med en omgang, varm juice fra The Green Kitchen Stories.

Og det vil altså sige, at jeg ikke lige står hver aften og presset frisk æble juice og frisk gulerods juice med ingefær, men jeg har nogle flasker stående inden i mit køleskab. For jeg kan altså godt godt være møj dovn.

Ingredienserne:

Frisk pressede juice ( ca. 6 æbler)

1 kanel stak

2 stjerne anis

2 allehånde frø ( kan dog godt undlades)

½ tsk. kardemomme
2 gulerødder
2½ cm frisk ingefær
½ tsk kanel
½ tsk muskatnød ( kan dog også undlades, men så virker den for ” fattig” i smagen)
2½ tsk gurkemeje
fremgangensmåden:
Press æblejuicen og kom den over i en lille gryde med de øvrige ingredienser og varme det op under omrøring lige til kogepunkten også skrue ned og lade stå og køle af i ca. 15 minuttes tid.
I mens du lige presser gulerødderne og de friske ingefær.
Når æblejuicen er kølet lidt af, blander du den varme æblejuice sammen med den kolde gulerodsjuice og drikkes langsomt.
Og ikke som en snot, da den skal have lidt tid til at komme igennem dit fordøjelse kanel og halsen.
Den smager anderledes, så man skal altså lige vende sig til smagen.

Tips: Hvis du har det ligesom mig, som ikke lige gider at skal stå og presse dette her hver eneste aften ikke?? så bare tage den flaske med æblejuicen også følge opskriften, og tilsæt derefter gulerodsjuicen med ingefær.

Billedresultat for varm gulerods/æble juice

(lånt fra google af)

 

Som sagt jeg har spist et eller andet her i torsdags, som har gjort at min krop lige stod helt af her hen over weekenden. Men hvad?? får jeg jo nok aldrig helt opklarede.

Men skidt pyt jeg kommer mig over det, det kan jeg da mærke at jeg gøre..

Men jeg har fortsat sindsyg meget lyst til cola og chips.

 

Billedresultat for cola og chips

( billedet lånt fra google af)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Dagbog