Healthy waffles

Sommer

The english version is right here.

https://www.bloglovin.com/@iamsomeonesmom/summer-1279989

 

Så nu kom solen langt om længe.. Og puha den er varm, jeg er ved at smelte helt væk i denne her varme, og det er tydeligt at se hvordan jeg er svumlet op og har meget væske i kroppen, jeg ligner faktisk en som er gravid i 4 mdr. hvad jeg bare ikke er.

Men simpelthen fordi, jeg ikke kan selv regulere mig her i varmen, så svumler jeg op også selvom at jeg sveder som en oks. ( Jeg har faktisk altid haft det sådan, lige siden jeg var kun 4 dage gammel 😉 )

Men jeg skal jo have noget “fast føde”, men jeg kan ikke rigtig spise noget i denne her varme, så den står nu mest af vegansk koldskål (opskriften ligger lige her)

http://krigermoren.bloggersdelight.dk/2018/05/08/det-er-sommer/

 

Men den består også rigtig meget af, smoothie bowle og yoghurt med hampfrø og hørfrø. Også ellers bare vand og masser af vand, ja jeg ved skam godt, at jeg skal drikke noget varmt..

Men så faldt jeg faktisk over en opskrift, som jeg så har prøvede af ( mit nye digitale kamera, skal jeg lige lære at kende og mit kamera på min iphone er gået i stykker, så billedet er lånt fra Google.. Sorry )-: )

Billedresultat for vandmelon med chiafrø

 

 

  • ½ dl chiafrø
  • 2 dl plantemælk (brug gerne kokosmælk)
  • 175 g frosne jordbær
  • En håndfuld vandmelon i tern
  • 2 udstenede dadler (flere hvis du ønsker den sødere)
  1. Start med at blende chiafrø, og kokosmælk sammen til en ensartet og cremet masse. Når chiafrøene blendes, kan de nemmere og hurtigere suge væske til sig, så massen vil allerede være tyknet når du er færdig med at blende.
  2. Tilføj derefter vandmelonen og de frosne jordbær og blend det hele sammen igen. Hvis du ønsker en tykkere og mere gele-agtig chiagrød, kan du nøjes med 100 gram bær.
  3. Top med fx kokosstykker eller æble chips og chokolade stykker eller hvad du nu lyster.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy waffles