Kamera

Janteloven..

Jeg blev kontaktet, her i starten af ugen af en journalist fra Politiken, som er igang med at lave en artikel om debat tonen på de sociale medier, og hun ville derfor lige høre om jeg var interessede i at være med i denne her artikel. Og det er jeg naturligvis ikke?? 😉

Men jeg magter dårlig nok, at ringe op til min far længere oppe her i det nordjyske og fortælle ham det, da jeg allerede kan høre jantelovens klamme tone komme ud af hans mund.

Og den dræner mig fuldstændig for alt energi og lyst til overhovedet, at sende ham en sms eller ringe der op. Så jeg vil heller servere artiklen for ham pr. mail, når tiden kommer.

Der er intet med ” fedt tillykke, det ser jeg meget frem til at læse..” næ nej jantelovens ” nu skal du jo heller ikke tro at du er noget særligt…” hallooooo en journalist har ligesom opdagede, at jeg har en god tale evne, at jeg både kan bande men også formulere så det kan forstås. Være dog ligesom glad her ikke??? den tale gave, har jeg jo ligesom fået af min egen far ikke?? så hvorfor kan jeg så allerede høre, jantelovens klamme tone, komme ud af hans mund.! ( sukker dybt).

Så på Tirsdag, kommer hun og hendes fotograf her op til Aalborg og vi skal bruge ca. en halv dag sammen og lave et interview med mig.! Det bliver simpelthen bare så spændende, hvad der kommer ud af det. Så køber jeg sgu avisen, og sender et eksempel op til ham socialisten i Frederikshavn.

Den bliver bragt engang i det nye år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamera