Stop mad spil

Nye tider

Selvom at jeg godt kunne bruge lidt flere timer i døgnet, så sidder jeg faktisk og er ved at oprette en ny engelsk udgavede af min blog samt at jeg er også er ved at skrive en E-kogebog dog kun på engelsk ( da jeg faktisk gerne vil tjene lidt penge på den)

Men det tager sørme tid, også fordi at jeg havde gang i 1000 projekter som jeg har måtte sige fra, da jeg konstant havde en knude i maven og ikke længere følte at jeg trives i dem, fordi jeg konstant skulle modarbejdes og ikke anerkendes for det som jeg gjorde og jeg følte ikke rigtigt at jeg blev hørt ej heller, men føjede af og snakket hen over hovedet på.

Også begyndte jeg simpelthen bare at brænde ud, og ikke længere kunne finde motivationen og glæde i at være med i disse her 1000 projekter og møde ind på mit arbejde, som jeg også sagde op.

Der var for mange dage, hvor jeg bare lå herhjemme i foster stilling og græd.

Men det er altså ikke lige just første gang, at jeg oplever det. Men de jo så selvom ikke.?! 😉 for mit helbred er noget mere vigtigt end en flok egoister,og hvor af 2 af dem faktisk forsøgt at true mig til tavshed. ( socialrådgiver)

Lige præcis den fag gruppe, får så sandelige da aldrig lukket munden på mig det kan de dag godt glemme alt om! Men det siger da mere om hvor ufattelige små mennesker de oprindelige er, når de har så stort et behov for at skal knuse et andet menneske for at kunne have det godt med sig selv.

 

 

( Egoismen længe leve ikke??)

Min bog om at leve i skyggen af en narcasstiske forældre, er lagt lidt i bero IGEN, da jeg er ramt af skrive blokade.

Ja jeg ved skam godt at jeg burde, tage hjem til min barndomsby og se de forba…… dæmoner i øjene og ikke mindst for snakket ud med mit spøgelse selvom at der var jo ikke noget for 20 år siden, jeg var jo ikke andet end 17 år.

Men jeg er en kylling når det lige præcis kommer til det.! Men jeg er nok hvad mange psykologer nok ville sige ” ikke følelse mæssigt moden nok til at vende hjem”.

Men det tager sin tid, at skal skrive en og lave kreaere en kogebog også på egen hånd hvor jeg selv har styring og kontrollen, og det er et enormt stort stykke arbejde jeg har kastet mig ud i.! 😉 Men det er altså sjovt kan jeg da lige oplyse, faktisk er det sjovt og spændende at udvikle og lave sin helt egen første kogebog også tilmed på engelsk, der skal da lige omregnes i vores talsystemer.

Når det nu bliver sæson for at kan høste Tang, håber jeg da at jeg har noget bedre succes i år end sidste år, da jeg IGEN manglede hjælp og opbaking.

Fordi jeg flirter fortsat med tanken om at kan få lov til at lære og lege med molekylelære gastronomi.

Men jeg er bare så træt lige i øjeblikket, og jeg har da været nede og købe ekstra D vitaminer udover alle de andre kosttilskud jeg spiser og mine receptpligte lyseblå piller, så er jeg bare så træt og ikke engang kaffe kan kvikke mig op længere.. Jeg er nu mere overbevist om at det er vejret som gøre mig træt, for jeg kan faktisk sove hele tiden og går rundt i en eller anden træt zombie tilstand hele tiden.

 

Så nu vil jeg faktisk gå i seng, men i morgen har jeg faktisk endnu en opskrift på bloggen og spækket med humor i den 😉 for det kostet mig lige 40 dyre penge i VÆRSGO den læredom her i dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop mad spil