Jeg har seriøst bare verdens bedste job!

2018

Så er året ved at ebbe ud, og jeg reflektere nu mere alvorligt over mit liv, og hvad jeg skal  med 2019, eller nok snare hvordan jeg gerne vil have det nye år skal se ud.!

For noget skal bare ændres radikalt, og det er nu ikke så meget mig, men de mennesker som jeg vælger at lukke ind i mit liv.!

Fordi stortset hele mit liv, har jeg været udsat for psykisk vold, psykisk terror, psykisk toturere, og psykisk undertrykkelse, og jeg har været op til flere gange, ” det er din skyld, du har krævet for meget af de mennesker..” NEJ jeg har kun krævede en ting et ” TAK” altså ” TAK FORDI DU VAR DER, DA JEG HAVDE BRUG FOR DET!”, og ikke den sædvandelige spand iskold lort retur i ansigtet, når man nu var færdig med at bruge mig.!

Jeg har mødt mennesker, især kvinder som har haft et rovdyr ind i dem, altså også kaldt for ” jalousi”. Og det har kostet mig dyrt, for at det Rovdyr kunne blive fodret og tilfredstillet.! Det er først fuldendt tilfredsstillede, når jeg har mistet alt engang til, altså både arbejde og mit hjem og er blevet kørt så psykisk langt ned og er blevet hjemløs, så har de det godt med sig selv, fordi nu er rovdyret blevet tilfredsstillet.! Der til har jeg tidligere i mit liv, godt kunne mig have tænkt mig, at der var nogen som havde grebet ind og fået stoppet dette her “rovdyr”, før at det endte som det gjorde.

Jeg har været en dørmåtte for alt for mange egoister, jeg har været et materiale for alt for mange narcassister, ( der er sgu da en grund til at jeg har en krop i dag som er ved at falde fra hinanden, og har psykisk skader af dem). Som min teraput sagde ” Jeg vil ikke betragte dig som et ” skadet barn” men som et “skramt barn”.

Jeg har prøvede at være hjemløs 2 gange, jeg har mistet alt og jeg har været udsat for så meget psykisk undertrykkelse, at nok er fandme bare nok! Jeg har og ligger meget energi i mit jule arrangement, nu her i morgen juleaften nede på 1000fryd, og vupti så jeg laver jo så nogle ” live tv”, altså for sjov ikke?? 😉 Men jeg møder så denne her psykisk terror igen, og nu fra nogle vildt fremmede dansker, som jeg VAR Facebook venner med, der var lige pludselige 10 fejl ved mig, også fik den ellers bare gas, og jeg svarede så igen.! Ja fuld forståelse for at disse her dage, kan være et følelsesmæssigt helvede for rigtigt mange mennesker, men det giver ingen grund til, at skal findes sig et “offer” også skal man bare køre psykisk på person, for at kunne få det godt med sig selv.! Jeg vil simpelthen bare ikke længer være den dørmåtte, jeg vil ikke længer finde mig i at skal ufrivilligt stå model til den slags opførelse, og NEJ DET ER IKKE MIT ANSVAR ELLER MIN SKYLD!! Også vil jeg faktisk skide højt og flot på om de har det “psykisk dårligt ” eller er i “Psykisk underskud,” den form for opførelse er bare ikke længere accetabelt.

Jeg fik engang at vide, at jeg var “følelses kold og usympatisk”, wauw ikke???? her i år har jeg reddet 2 unge mennesker fra at begå selvmord.! Jeg sætter mig ned og snakker med den depressive hus forbi sælger, jeg lytter til hvad folk rent faktisk siger, også selvom at jeg kan snakke som et vandfald. Jeg ser og høre og obsevere langt mere, end man lige tror.

Jeg sætter mennesker, før mig selv. Så hvor ” følelses kold og usympatisk ” er jeg så lige?? mine små lyseblå piller, koster en herregård men jeg er da tvungen til at spise dem, for ikke at være i konstant Epileptiske blackout anfald. Det er desværre bagsiden af at lide af kronisk stress, men jeg “fejler jo ingenting” det glemte jeg jo! Udtalt af en med 10 års skole gang, som forsøgte at smadere og ødelægge mit liv her i sommers,, fordi hendes rovdyr skulle tilfredsstilles.!

Jeg er så fandens træt af, at høre ” det er jo bare din egen skyld, du har krævede noget at de mennesker, som har været i psykisk underskud”, gu ved hvad der egentligt ville ske, hvis man på tog sig et medansvar og vende blikket mod den person, som udøver psykisk terror??? jeg har mødt rigtigt mange, narcassister jeg er tilmed datter af en narcassist.!

Jeg har mødt narcassister, jeg har mødte egoister som ikke har været i ” psykisk underskud, “men det er bare deres opførelse, de kan kun ” have det godt med sig selv, ved at være ondskabsfuld mod andre”, lade dog lige være med at misbruge ” det er bare din egen skyld, du har krævede noget af dem som har et psykisk underskud”.! For NEJ DET ER HVERKEN MIT ANSVAR ELLER MIN SKYLD, for jeg har ikke levede inde i deres hjerner.!

Det eneste jeg har krævede som jeg nævnte, af disse her mennesker som jeg har været hjælpsom overfor er et ” TAK”. Det mest tabu belagte, ord i Danmark.! Jeg har mødt ufattelige mange falske ” taknemlighed”, jeg har så lært efter et år i terapi at kunne høre falskheden i deres ord.

Jeg kræver faktisk ikke evig troskab eller venskab eller noget, men bare et “TAK”, og ikke en spand iskold utak retur.

Og ikke et ” tak fordi  DU hjalp mig, men jeg har lige lavede en falsk underetning på dig” eller endnu bedre ” en falsk politi anmeldelse”, den smiler jeg så ikke bare længer overfor.!

Men når nej ” det er jo bare min egen skyld.!” eller er det???

Nu skal jeg så lige nævne hvad jeg har været udsat for, som “TAKKEN”.

  1. Falske underetninger til både de sociale myndigheder og til udebetaling Danmark.
  2.  Falske politi anmeldelser om noget som jeg aldrig har gjort, altså været voldelig
  3. Penge afpressing
  4. Løgne, der er dæleme blevet sagt ufattelige mange usande historier bag mig.
  5. Psykisk terror, også helt over grænsen så jeg har mistet mit arbejde op til flere gange, husk lige rovdyret ikke?? jalousien.
  6. Jeg er blevet overfaldt og har fået fysisk tæsk, bestilt arbejde.
  7.  Indbrud det ene af dem, var et bestilt fra en som jeg havde hjulpet et utal af gange, både økonomisk og med omsorg og som bisidder og jeg har op til flere gange, sluppet hvad jeg havde i hænderne og hoppet og sprunget for hende, selvom at jeg ikke havde overskuet til det.. Og som tak ikke?? bestiller hun lige en omgang tæsk til mig.! Men det er jo “Bare min egen skyld” det glemte jeg jo…. ( det andet er vist nok ligesom uden dommer kendelse)
  8. Telefon terror, trussler på livet
  9.  Løget for direkte op i mit åben ansigt
  10. Pisset på og udnyttet og misbrugt og brand af op til flere gange…

Og jeg kan nævne langt flere punkter, men nøjes med dette her..

Altså fra “Mennesker i psykisk underskud”, den lader vi så lige stå hvor vidt den slags mennesker opføre sig sådan…..

Jeg møder dagligt og har mødt flere gange i mit liv, mennesker som er i psykisk underskud som IKKE opføre sig sådan.. Ja de kan være ganske enkelt meget selvcentret men ikke direkte ondskabsfulde. De kan så ment “dominere mig”, men de er ikke direkte ondskabsfulde på den måde..

Som sagt jeg er blevet syg af stress, på grund af psykisk terror, psykisk vold og psykisk toturere…

Jeg er blevet hånede og nedgjort og grinede af.. Men ” tak fordi du var der, da jeg havde brug for det”, mangler jeg i den grad at kunne høre blive sagt.

Den eneste fejl jeg begik, var at række min hånd ud og forsøge at hjælpe disse her mennesker.!

Men TAK er et meget værdifuld ord, når det kommer fra hjertet af.

Som sagt jeg forlanger faktisk ikke mere..

Har du det psykisk dårlig, giver det dig absolut ingen ret til at køre psykisk terror og udøve psykisk vold mod et andet menneske. Du mester kun det menneske, og du får det absolut ikke godt med dig selv, eller gøre du?? for hvis du gøre det, så er det KUN dig som den er helt gal med, og den person du har udset dig for at være dit næste “Offer”.

Jeg elsker mit arbejde, jeg er ikke ” hævede over nogen” men jeg bringer ” Håb” og jeg sætter mig ned og “Lytter” til mennesker. Men jeg ser også mennesker på det stadige de er, og nogen får i bogstavelig forstand verbale øretæver af mig, “parkere du i din egen elendighed, er det kun dit eget ansvar at rejse dig”.

Jeg møder mange psykisk syge, og dem vil jeg slet ikke debatter eller snakke om i dette her blog indlæg, da det er en katagori der er langt mere komplicerede og tungt, end jeg lige har lyst til at snakke om dagen før juleaften. Og der skal man ikke ene og alene møde sygdommen, men mennesket bag sygdommen.

( selv en skizofren kan blive smask hammerne forelsket 😉 med sommerfugle i maven og julelys i øjne )

Men jeg snakker om de egocentriske dansker, som er for passive og forventer at få alting serverede på et sølvfad og er direkte utaknemlig overfor alt og alle..

Jeg delte et par af dem ud, til et par danske mænd som har nogle rescussor.

( jeg bryder mig generelt bare ikke om at blive talt ned til).

Men jeg vil nu altid være et godt og omsorgsfuld menneske, som er hjælpsom og omsorgsfuld, men jeg skal lære at sorter i mennesker..

Jeg elsker mit arbejde i Frelsens hær, langt om længe er jeg ved at “vende hjem”.

Jeg var til julefrokst her i går ( lørdag) for hjemløs og socialt udsatte, med “trusslen” om at hvis jeg ikke selv kom, så ville de komme hjem til mig, og “Bortføre” mig til deres julefrokost maden smagte bare super godt, også den brune sauce 😉

Det giver mig energi og troen og lysten til at håbe og tro på en bedre fremtid.

Jeg skal dog lige træne mit introvert til ekstrovert noget mere, det kan jeg jo så gøre noget mere på 1000fryd, som jeg i øvrigt skal holde julearrangement nede på i morgen, jeg står for det.. Og jeg har gjort det helt frivilligt fordi jeg har lyst til det.!

Jeg bliver fortsat mødt med, et glade smil og åbne arme når en hus forbi sælger får øje på mig.

Ved du hvad det varmer faktisk.. 😉

Min afsluttende pointe er  Det giver dig ingen ret til at behandle mig dårligt fordi du har det psykisk dårligt.. For jeg er der ikke længer, når du har brug for det.!

Et TAK gøre underværker..

Og ja min ældste datter har sit omsorgs gen fra mig af 😉

Jeg lukker pænt døren bag mig, og brander broen i mellem os.!

FOr jeg er også bare et menneske…

Og jeg har i forvejen absolut intet psykisk overskud, men jeg behandler dæleme ikke mine medmennesker som skidt da..

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har seriøst bare verdens bedste job!