Roskilde Festival

Sommertid betyder også Is tid.!

Jeg var så ment bare lige nede i Salling, her i søndags for at købe min negleolie fra Herôme ( super god en, som har gjorde min negle ekstra stærke og sunde).

Når men jeg kommer altså gående ind, af den ene hoved indgang, ved Starbuck, da jeg ser et pop up skilt fra nok Nordjyllands absolut bedste, is mejeri.

img_02621

Så da jeg gik tilbage, mod udgangen.

Måtte jeg altså bare ligesom have mig en lille is. Men jeg troede jo at det var deres berømte kærnemælks softice, men nope det var ægte gode fløde softice. Altså med ÆGTE fløde i, mums.

Men Ry år is mejeri, havde altså lavede en popup is bix inde i Salling?? Og jeg kan altså kun 20 kroner <3 Og mums deres is smager som altid, rent himmelsk.!

img_02611

Jeg syntes så bare, at deres lille popup is bix inde i Salling her i Aalborg, bare burde forblive sommeren over 😉

Så jeg osse kunne få, en gamle dags isvaffel. Is lavede på ÆGTE rene råvarer. Jeg gav altså kun 20 kroner for ” en lille” softice, der var nok mere is, i dette lille bære end når man går ind, i andre is/slik forretninger og køber en softice.

Deres mejeri, ligger i øvrigt lige uden for Aabybro, på vej mod Blokhus, og altid et besøg værd, og det er en kø tid det værd at stå i..

De har andet end bare lige is, de har osse oste og islagkager, og protein is, og mange andre lækkerier.

Du har simpelthen bare ikke været i Nordjylland, hvis du ikke har været forbi Ryå mejeri.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival