Mor´s dag

Ud og se med DSB.!

På vej fra Århus mod Aalborg, tillod jeg mig at gå ind i stillezonen i et DSB toget mod Frederikshavn, og i min fortolkningen af stillezonen ikke?? så skal der bare være stille…..

Det var der åbenbart 2 kvinder, som ligesom ikke mente at de fortolkede det, og den unge mand som sad overfor mig ej heller..

Når men jeg fik da sat min bærbar, i opladeren og lod DSB manden klare, fortolkningen af ” stille zonen”, også lukkede jeg øjne, indtil vi var noget hobro.

Da toget så ankom til Aalborg, havde vi så ment kun lige få minutter til at stige af og andre passager til at stå på, men helt okay med den der meget manglende kø kultur i her i landet, fordi vi som skulle af, havde meget svært ved at komme af toget, da dem som skulle med toget ikke lige just, dannede kø og gav os muligheden for at komme af. Da en pædagog, skruede bissen på, og sagde ” hvad er det dog for en opførelse?? jeg står her og lære mine børn, at de skal stå i kø i mens de andre passager kan stå af toget, også står der nogle voksne mennesker, som presser på for at komme ind i toget, så de passager som skal af toget ikke kan komme ud, sikke dog en uhøflig  opførelse at vise vor kære børn syntes i ikke?? vi har dog trods alt små 4 minutter til at komme ombord, så vi kan jo nok godt når det ikke??”

Så blev det søreme gjort kun lidt plads, til vi kunne komme ud af toget, men søreme ikke væk fra toget.

Når men jeg fik møvede mig væk, fra mængden og ud på pladsen, også tændte jeg mig en smøg og gik over til bussen mod Pandrup, heldgvis var jeg i rigtigt god tid, til at gå over på Kennedy akaden, så jeg kunne køle lidt af, fordi en ting er at jeg lider af mangemenneskefobi, men jeg var ved at få et klaustofobisk anfald, over på tog parronen.

Når men på vej op i bussen, var der bare stilhed selvom at bussen var fyldt godt op med passager,  underligt men rart.

Når men på vej hjem, steg jeg ind i bussen i Pandrup på vej mod Aalborg, og der sad så en gruppe bedstemødre med et vældigt godt humør, da havde været i Blokhus og spise frokost ( klokken er altså 17.44  da jeg tog med bussen), jeg tror altså de har fået en ekstra flaske vin, fordi de var så underholdende og glade at høre på, at jeg kunne kun sidde og smile.

Da vi kørte mod aabybro, og forbi autist instutionen, havde jeg sådan håbede på at min nye rejse kammerat Morten, sted på fordi jeg kunne da godt lige trænge til en qviz sammen med ham, men nope ingen Morten, som skulle ind til Aalborg og i byen sammen med sin ven Peter ( begge autister). Morten har denne her helt geniale evne, at han er i stand til at få alle bragt sammen og være sociale, det oplevede jeg nemlig sidste gang jeg mødte morten, i bussen. Hvordan han snakkede med alt og alle, og lavede en lille qviz og fik stort set alle i bussen med.. Det beundrede jeg ham meget for.

Og han fik da osse ligesom snakkede med os alle sammen, og spurgte nysgerrigt om hvor vi var på vej hen.

Trols skulle på herre middag, og Anna på vej ind til kæresten, og Grethe og Kirsten skulle ude og spise også vist nok i Teateret bagefter. Jeg sad og beundrede hans måde, at være social på og hvordan han fik osse alle sammen med på det sociale aspekt. Flere af ham gerne tak!!! <3

Når men min bussechauføre, sad og hørte svensk melodi grandprix sange, og da vi noget Aalborg var det ABBA´s hele store gennembruds hit som kom, vi blev lige enig om at der manglende ” Carola”.

Og nu sidder jeg så i Toget næsten ved Århus og igen i stille zonen, dejligt så stille der er nu, det er kun dem inde på firste class som larmer.

Jeg sad faktisk og savnede lidt min nye rejse ven Morten.

Selvom at man konstant høre om, i medierne alt det negative ved at køre med det offentlige ikke?? så burde de jo nok tage og lytte til det postive. Fordi hvis man lige piller ørestikkerne ud af ørene, og bare sidder og studere sine medpassager og lytter, så er der faktisk mange historier der bliver fortalt. Der er rigtigt meget mangfoldighed, i at rejse med det offentlige.!

 

Dette her indlæg er ikke sponsoret, da jeg osse er slaviske rejsekort passager. ( og der har været nogle drift forstyrrelser her til aften, men ikke af det hele store).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor´s dag