Roast Non beef sandwich

Linse postej

Linse postej

Denne her er vegetarisk, og kommer oprindelige fra Kogebogen (det gamle tastemente i det grønne køkken) Nemlig Cranks grønne kogebog.

Jeg lavede den her i dag, til vores høst frokost, efter gudstjeneste over hos Frelsens Hær.

Selv min chef, som ikke er så meget for alt de der grønsager roste den. Og hans søde smukke kone (med en vidunderlige smuk sang stemme), var faktisk pjattede med den.

Jeg har lavede den en million gange, også fordi den er både god til madpakken også til en varme frokost ret eller bare som lidt snacks eller som et let måltid mad, en linse med mange muligheder.

Og som kan både spises som kold og som varm.

Så her er opskriften:

Du skal bruge:

Ca. 250 – 300 gram røde linser

½-1 liter vand

1 stort løg

1-2 friske porre

3-4 friske hvidløg

Ryd køleskabets grønsags Box for gulerødder, jeg har ikke lige talt på hvor mange jeg brugte, men nok omkring 6-8 stykker jo alt afhængig af størrelsen.

En pose Cheddarost

1 skrabeæg eller økologiske æg

Salt og peber

1 tsk. hvidløgs pulver

Fremgangsmåde:

Kog linserne, til de er næsten er mosede og vandet er opsuget. Det som jeg plejer at gøre, er at lade dem koge op også ligesom da vandet er ” opsuget” og der er fortsat lidt væske tilbage, så slukker jeg får komfuret og lade resten af vandet opsuge i linserne med låg på gryden, jeg har dog lige smidt 1-2 grønsags boullion terninger i for at give dem lidt mere smag.

Skyl gulerødderne og riv dem, nip lige enden af.

Skral og skyld løgene og hak dem fine, altså løget og hvidløget og porren.

Kom det hele over i en skål, og bland grønsagerne sammen med linserne og smag til med krydderierne og samle det med et æg.

Og kom det over i en brødfrom som er beklædt med bagepapir.  Først kom du lidt linse fars ned i brød formen også derefter kom du hele posen af cheddarosten også derefter resten af, linsefarsen.

Og bages ved ca. 190 grader i ca. 30-40 minutters tid. Mærke efter med en strikkepind om den er gennemstegt, fordi den må ikke være for klæbrig i farsen.

Kan som sagt spises både varm og kold

Lidt højt belagt med Roast non beef Sandwich og med linse postejen.

The English version is right here.

https://www.bloglovin.com/@iamsomeonesmom/linsepostej

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roast Non beef sandwich