Godt Nytår

Samtalen

Jeg blev nok ikke lige just, særlig populær her til aften da jeg “Kom til at fornærme en kvinde, med en pædagog uddannelse”.

Men jeg burde næsten få en guldmedalje for at fornærme kvindelige pædagoger, det har også taget mig næsten et helt liv at lære at fornærme dem,  ( jeg griner lige ikke?) for fan…. da også jeg har mødt ufattelige mange kvindelige pædagoger, med både alvorlige indre dæmoner og med i større grad mangel på noget som bare minder om menneskelige forståelse, og empati og medmennskelig insigt og psykologiske forståelse af os mennesker, men at de så tilmed mener at fordi de nu er uddannet pædagoger, så bør de få en ekstra form for “respekt” og “anderkendelse” i mens at de både ser dæmoner alle steder, og har nok snare et alvorlige adfærds problem. Og jeg mødte sådan en kvindelig pædagog her til aften, og jeg kunne bare ikke lige lade være og spørger hende hvorfor at hun skulle være mere “Unik” end andre, bare fordi at hun er uddannet pædagog???

Hun forsøgte at argumenter det, men i mens hun svømmede mere og mere ud på dybt vand i sine argumenter for hvorfor at hun var lidt mere end alle andre, kun fordi at hun var uddannet pædagog, vende hun så på en tallerken og gik i persons angreb på mig.!

Hun mente at jo jeg var sådan en type, som kun lavede et kæmpe stort stykke frivilligt arbejde var fordi så kunne jeg “Hæve mig over andres elendighed” jeg svarede ” Næppe! for jeg behøver ikke en pædagog uddannelse, for at få den følelse.! Men jeg er nu bare sådan skruet sammen, at det ligger i mine gener og sjæl at sætte mennesker før mig selv, at det så har gjort mig alvorlig syg med kronisk stress er jo så en hel anden snak ikke?? Men nu har fortsat ikke svarede mig, hvorfor skulle det gøre dig til noget særligt at være uddannet pædagog??”

Mine ” bruger” af min egen arbejdsplads, sad der et par stykker af dem og sagde ” hun er lige pt. i godt humør i dag men har smerter i kroppen, så hun er faktisk ikke så sarkatisk som hun kan være”.

I mellem tiden, satte sig en kvinde ned en psykiatri bruger næsten lige udskrevet og ligger i den tunge ende af de psykiatriske diagnoser, og hun har de sidste par dage været en flitsbue af  humør svininger, og der er en ting som jeg har valgt fuldstændig ikke at tage ansvar for eller blande mig i, så er det når der er tale om den former for psykisk sygdomme, for det har jeg slet ikke nogen faglig uddannelse til at kunne håndtere og forholde mig til, men der skal bare et forkert ord til også tænder hun helt af.

Og jeg magtede bare ikke lige hverken politiet i går eller akut læger og vagtcentralen og en millard spørgsmål, fordi jeg har faktisk disse her meget ømme ben og smerter i min krop ( de fysiske smerter), da min krop er både hævede og mine knogler og led er enorm smertefulde, det følelse som er gå på knust glas på bare fødder. Jeg ved skam godt hvad oversagen er, da jeg har cøliaki og jeg har brugt hele 2018 på at være dum mod mig selv, og ikke taget mig selv alvorlig, og den pris betaler jeg jo så højt nu! ( jeg er oppe og køre igen her til marts/april igen 😉 )

Når men jeg forsøgte jo så at fortælle denne her pædagog, at hun ikke lige skulle fortsætte sin opførelse, da xxxx lade mig kalde hende for “marlene”, havde et kropssprog igen som berettede om en kvinde som vitterlige ikke havde det godt.

( Jeg fatter minus af det danske psykiatri, især dette her oppe i Nordjylland, vitterlige hat og briller fatter jeg. Man udskriver så svært psykiske syge (skizofren) direkte til  et liv som hjemløs, og med en recept i hånden til deres medicin, hvordan filkan havde de forventede at en svært psykisk syg ville være i stand til at kunne medicinere sig selv? når man tilbyder den enkelte person, sådan en tilværelse?? de tyer jo til selvmedicering af alkohol og hash og til de hårde stoffer, for at blive kvit med deres dæmoner.)

Når men pædagogen er jo fortsat “Overbevist om ” at når jeg nu ikke havde en pædagog uddannelse, så mit arrangment i at være frivillig med hjemløse og socialt udsatte borger, kun lå i at “Blive personligt tilfredsstillede, i form af jeg var hævede over dem”.

Det er altså ikke lige just første gang, at jeg har fået den stukkede i hovedet inden for de sidste par måneder, men når jeg som her til aften igen bliver mødt med et glades smil og en råben og et knus og en skuffelse over at jeg ikke har givet hvert enkelt af mine “Bruger” et knus, og jeg har en stigende populariet i blandet dem, så er det dæleme ikke for at smække en dum tekst af på facebook og have en narcasstiske mening om dem, men fordi sådan er jeg bare..

Jeg har formået af få fjernet 2 hjemløse fra gaden af, og jeg skal til at presse lidt mere på overfor nogle socialrådgiver til af finde en pernement langtids løsning for min “pose dame”, som faktisk er nærmest blevet mit “hjerte barn”.

Jeg skal slet ikke redde nogen, men jeg bringer lidt liv i dem og noget håb og uanset hvor selvmedicinerede mange af dem er, når de ser mig komme gående så tændes lyset i hele ansigtet på dem også i øjne.

Jeg har været bisidder i nogle sager, når de skal mødes med kommunen/de meget berygtede JOBCENTER, og jeg har nok lavede et større stykke arbejde, end nogle af de socialrådgiver som de er tilknyttet.

Jeg arbejder sammen med en socialrådgiver, på at få en af mine ” hjertebørn” i kommunalt betalt behandling for hans alkohol og hash misbrug, og med tilknyttet psykolog behandling, og det er ja undskyld mine fine ord eddermane bare op af bakke.

Jeg er ligger ikke så mange timer og energi i dette her arbejde, med hjemløse og socialt udsatte ” hvis jeg kun gjorde det for at hæve mig over nogen”, men jeg gøre det fordi sådan er jeg bare….

Er de tilmed narcassister eller bare stjerne psykopater, så vender jeg dem ryggen og går min vej.!

Men en ting jeg har hørt rigtigt mange gange, blive sagt af dem

” du skal ikke have ondt af mig, men du skal forstå mig”.

Jeg har mødt ufattelige meget personale, med en faglig uddannelse i rygsækken som overhovedet ikke er egnet til at have med så sårbar grupper af gøre.!

Jeg har mødt ufattelige mange fordomme i blandt både det faglig uddannet personale, og i blandt de frivillige, men jeg har sjældent set noget af personalet rent faktisk slå røven i stolen og tage en snak med hvert enkelt af de socialt sårbar borger, og rent faktisk været helt stille og bare lyttet.

Ligesom her i sommers, en gruppe grønlænder sad uden for og drak lige lidt for meget alkohol, da en faglig uddannet personale for jeg ved ikke hvor mange gange aggressiv havde været uden for, og bedt dem om at dæppe sig og til sidst truede med politiet.
Jeg fløjtede engang og sagde ” Hey skrid ned på havnen og fest videre, så chikanere i sgu da kun mågerne”. De rejste sig og tog deres alkohol og smøger og gik ned på havnen.

Dette her mandelige faglig uddannet personale, kunne eksplodere i et raseri på mig over at jeg fik dem til at gå og han ikke kunne, og jeg bare gik ind i varmestuen og tog mig en kop kaffe og fandt et par aviser og sat mig ned og begynde at læse og fuldstændig ingorerede ham.

Og her nytårs aften, da ca. 4 politi biler kom kørende og lige skulle hilse på mig 😉 det varmer sgu da inde i hjertet.

Jeg holder mig som sagt langt væk fra psykoserne og skizofrenerne og bioplarene og diverse sagsbehandling alt det som kræver noget uddannelse.!

Jeg jublede over vor kære Dronningens Nytårs tale, den absolut bedste hun har leverede til dagens dato.! <3

Jeg er hverken en “heltinde” eller “Unik” eller ” speciel” jeg sætter bare mennesker før mig selv, for sådan er jeg bare.!

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst, friluftsliv, vand og natur

Og jeg har heller ingen interesse i at skal ” redde hele verden”, men jeg kan give lidt og det lidt giver en hel del livskvalitet hos nogle.

Den kvindelige pædagog, svarede mig fortsat ikke på mit spørgsmål hun valgte til sidst bare at ingorer mig som om at jeg bare ikke ekisterede 😉

Jeg var gået ned til en vores sociale caféer her i byen, for at få mig en krus kaffe og lidt af byens sladere, efter at jeg havde været på bibiloteket.

Mange af mine mandelige “Bruger”, kender mig sgu bedre end min eksmand gøre 😉

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt Nytår