Vegansk Stew
Her i går, var jeg ligesom bare på halv drift nede i 1000fryds suppe køkken, da jeg var om morgen blevet operede i min nummi ( absolut intet alvorligt, bare et mindre indgreb og jeg skal igen her til januar og til kontrol i midten af December).
Så da det smerte stillende ophørte og ikke fungerede mere, så begyndte jeg at få det dårligt og det begyndte at snorre i mine ben og resten af kroppen, så det passede mig faktisk fint at vi kun var 2 ude i køkkenet her i går, og det var bare mega hyggeligt.!
Så jeg fik slet sådan rigtigt fået smagt denne her gode efterårsret, da jeg simpelthen bare ingen appetit havde pga. det smertestillende medicin, men gæsterne tømte da vores 10 liter store gryde, og den store skål med Sauerkraut blev også fuldkommen tømt, da begge glas var tømt.
Så det måtte da havde smagt godt ;-:
Men min medhjælper lavede altså Saurkraut i sidste uge, så den kunne stå i glassene og bare arbejde i en ugestid.
Men her er så opskriften:
Sauerkraut
1-2 spidskål
En halv pose syrlige æbler
1 Lille net løg
Og groft salt til at ælte kålen med.
Ca. 4-6 blade Laurbærblade
Rosenpeber
Kardemomme
Neliker
Det skal være hele korn og frø)
Faktisk udviklet og ændret lidt på denne her opskrift.
Obs når du har puttet kålen ned i glassene så kom krydderierne i, og luk låget.
Jeg fik dog smagt den, i går og den smager faktisk godt, jeg må selv lige have lavede et par glas til at stå herhjemme.
Opskriften er lige her, på Den veganske Stew.
OBS servere brød eller Flûtes til, evt. med noget hvidløgs eller krydrer smør ( helst gerne hjemmelavede )
Min køkken hjælper, lavede også grønsags fond i mens vi lavede denne her gode efterårs ret.
Det burde jeg også snart til at gøre igen, når jeg engang får plads i min fryser.
Ingen kommentarer endnu