Masser af chili og paprika

Vegansk Stew

Her i går, var jeg ligesom bare på halv drift nede i 1000fryds suppe køkken, da jeg var om morgen blevet operede i min nummi ( absolut intet alvorligt, bare et mindre indgreb og jeg skal igen her til januar og til kontrol i midten af December).

Så da det smerte stillende ophørte og ikke fungerede mere, så begyndte jeg at få det dårligt og det begyndte at snorre i mine ben og resten af kroppen, så det passede mig faktisk fint at vi kun var 2 ude i køkkenet her i går, og det var bare mega hyggeligt.!

Så jeg fik slet sådan rigtigt fået smagt denne her gode efterårsret, da jeg simpelthen bare ingen appetit havde pga. det smertestillende medicin, men gæsterne tømte da vores 10 liter store gryde, og den store skål med Sauerkraut blev også fuldkommen tømt, da begge glas var tømt.

Så det måtte da havde smagt godt ;-:

Men min medhjælper lavede altså Saurkraut i sidste uge, så den kunne stå i glassene og bare arbejde i en ugestid.

Men her er så opskriften:

Sauerkraut

1-2 spidskål

En halv pose syrlige æbler

1 Lille net løg

Og groft salt til at ælte kålen med.

Ca. 4-6 blade Laurbærblade

Rosenpeber

Kardemomme

Neliker

Det skal være hele korn og frø)

Faktisk udviklet og ændret lidt på denne her opskrift.

https://ravfood.com/2014/11/04/opskrift-fermenteret-hvidkal-sauerkraut-coleslaw/?fbclid=IwAR1NzweH9L_ZIiCnGZzPujzFoLiutUIRGFZFRCv-h0nO6pHwxuK9tqguVag

Obs når du har puttet kålen ned i glassene så kom krydderierne i, og luk låget.

Jeg fik dog smagt den, i går og den smager faktisk godt, jeg må selv lige have lavede et par glas til at stå herhjemme.

Billedet indeholder sandsynligvis: mad og indendørs

Opskriften er lige her, på Den veganske Stew.

https://www.rachelama.com/recipe-blog/2018/9/16/beef-less-vegan-stew?fbclid=IwAR1GZNMt_Mw6cSKusBh73di4b4KGNg7RhXdO187WmmPjetR_sqV4LKjd9Hg

OBS servere brød eller Flûtes til, evt. med noget hvidløgs eller krydrer smør ( helst gerne hjemmelavede )

Min køkken hjælper, lavede også grønsags fond i mens vi lavede denne her gode efterårs ret.

Det burde jeg også snart til at gøre igen, når jeg engang får plads i  min fryser.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af chili og paprika